Moblar çok vuruyor silahla az vuruyor. Kaçırdığım bir şey mi var yardımcı olur musunuz?
Vahşet, taktik ve hayatta kalma puanları çok önemli.
Tüm silah ve yeteneklerini tek puana göre dizmelisin, yani toplam 18 puanın var 6-6-6 şekline olmaz, atıyorum 2-13-3 gibi olmalı.
Bunlar her seferinde hasarına yüzde 15 ekler, ilk başlarda hasarın 10 dan 11.5'e çıkarken sonlarda 200 binden 230 bine çıkar.
Böyle katlanarak gider, o yüzden 32 vahşeti 33 yapmak çok şey etkiler.
Ek olarak her haritada aynı oranda çıkmazlar, wiki'den bakarak en çok puan yolunu çizebilirsin.
moblar 600 700 hit atıyor. Dayanılmıyor yani.
Çok hasar alıyorsan can çalma odaklı itemler ve silahlar rünler var, tek komboda canını fulleyebiliyorsun.
Bir de şu anda tutorial gibi bir şey oynuyorsun, oyunun en kolay modu. Düşmanlara alıştıkça pek zorluğu kalmıyor.
Ben acaba tüm DLC'leri kurduğum için oyun oyunluktan çıkmış olabilir mi? Böyle bir bossu hiç görmedim.
Oyunda bir ana yol var, kralın eli o yolun sonunda. DLC'ler ise yan yollardır, aynı yolun sonuna çıkar.
Genellikle 2-3 boss sonrasında kralın eline ulaşırsın.

Oyunda bir ana yol var, kralın eli o yolun sonunda. DLC'ler ise yan yollardır, aynı yolun sonuna çıkar.
Genellikle 2-3 boss sonrasında kralın eline ulaşırsın.

Ana yol hangisi biliyor musunuz_ Çünkü bende bir bölümde genelde 3 4 kapı oluyor.

Tüm silah ve yeteneklerini tek puana göre dizmelisin, yani toplam 18 puanın var 6-6-6 şekline olmaz, atıyorum 2-13-3 gibi olmalı.

Ben genelde silah renklerine göre yükseltme yapıyorum yanlış mı bu?

Ana yol hangisi biliyor musunuz_ Çünkü bende bir bölümde genelde 3 4 kapı oluyor.
Ana yolun da yan yolları var ama ben en basitini söylüyorum.
Mahkum mesiresi > surlar > köprü > lanetli köy > saat kulesi > saat odası > kale > taht odası.

Ben genelde silah renklerine göre yükseltme yapıyorum yanlış mı bu?
Zaten renkLER dediğin için açıklama yaptım, her şeyin tek renk olmalı. 3 farklı renkte item toplayıp puanları yayma.
Bir tane ana silah seç, geri kalan her şeyi onun renginde al. Her renkte kırık buildler yapabilirsin.

Bazı silahlar beraber daha iyi oluyor. Mesela karganın kanatlarıyla elektrik kırbacı çok iyi gidiyor çünkü sen uçarken aşağıdaki düşmanlara vurabiliyorsun. Başka şeyler de vardır ama hatırlamıyorum şimdi. Bir de silah açıklamalarında sinerji de oluyor. Mesela bir silahın düşmanı yağlar bir silahın yağlı düşmana daha çok vurur gibi onlara da dikkat etmen iyi olur.

Oynadıkça alışırsın oyuna, oyun çok zor geliyorsa yardımcı modu aktif ederek aldığın hasarı veya düşmanların canını falan azaltabilirsin.

Tek bir ana silah seç ve ana silahının rengine göre parşömen seç, düşmana vurduğun hasar artar.

Rehber video izlersen dâhâ rahat edersin, ben oyunu birkaç kere bitirdim şu an son sadece son boss kaldı.

Boss düşman öldürerek silah ve kostüm parşömeni düşürme oranın artar, ruh parçası harcayarak da bu silahları açabilirsin.
Yine ruh parçası harcayarak dâhâ yüksek enderlikte silah elde etme şansını yükseltebilirsin.
Kazandığın altınla da farklı, güçlü veya farklı özelliklere sahip silahları tüccarlardan alabilirsin.

Son düzenleme: