Makaleler
5
PS5te-Death-Stranding-2-Daha-Verimli-Gelistirme-Sureci.jpeg

Kojima Productions’ın merakla beklenen yapımı Death Stranding 2: On the Beach hakkında yeni teknik detaylar ortaya çıktı. Stüdyonun deneyimli geliştiricilerinden biri tarafından yapılan açıklamalara göre, oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümleri arasında görsel açıdan çok büyük farklar bulunmuyor. Ancak yeni nesil konsolun geliştirme sürecinin daha verimli hâle getirildiği vurgulandı. Geliştirici ekip, PlayStation 5’in sunduğu…

Devamını Oku: Death Stranding 2: On The Beach’in PS4 ve PS5 Sürümü Arasında Grafik Anlamında Çok Fark Olmayacak
Kaynak: Techolay

2019'da benim için yılın oyunu Sekiro değil, Death Stranding'dir. Oyun dünyasında hala en başka hikayesi olan oyun, bu oyundur benim için. En çok da en kötü grafiklerde bile o atmosferi, o güzel grafikleri deneyim etmek, çok güzeldi. Bitirirken de ağladım. Oyun ağlatıyor insanı.

Oyunun atmosferi gerçekten çok başkaydı. Hem korkutucu, hem ilginç, hem heyacanlı. Çok farklıydı çok.

Sabırsızlıkla bekliyorum. Tabii korsan oynuyacam, affet Hideo Karizma abi.

Kojima'nın oyunlarının optimizasyonu son 10 sene için genellikle çok iyi. PS4'te de güzel gözükecektir elbet. MGS5 PS3'te çalışıyordu ve hâla taş gibi gözüküyor.

2019'da benim için yılın oyunu Sekiro değil, Death Stranding'dir. Oyun dünyasında hala en başka hikayesi olan oyun, bu oyundur benim için. En çok da en kötü grafiklerde bile o atmosferi, o güzel grafikleri deneyim etmek, çok güzeldi. Bitirirken de ağladım. Oyun ağlatıyor insanı.

Oyunun atmosferi gerçekten çok başkaydı. Hem korkutucu, hem ilginç, hem heyacanlı. Çok farklıydı çok.

Sabırsızlıkla bekliyorum. Tabii korsan oynuyacam, affet Hideo Karizma abi.
Bu oyunu oynarken benim gibi hisseden birini gördüğüme çok sevindim. Herkese hitap etmiyor sanırım bu oyun ama ben kendi adıma 1 numaraya yazdım. İki kere bitirdim. Hayatımda açık dünyasında en çok vakit geçirdiğim oyun DS’dir.

Hikayeyi oynarken gelen mailleri bile okuyarak oynadım. İnanılmaz metin derinliği olan bir oyun. Kojima üstat. ❤️

Bu arada cidden ağlatıyor. Yalan değil. 🥲

Bu oyunu oynarken benim gibi hisseden birini gördüğüme çok sevindim. Herkese hitap etmiyor sanırım bu oyun ama ben kendi adıma 1 numaraya yazdım. İki kere bitirdim. Hayatımda açık dünyasında en çok vakit geçirdiğim oyun DS’dir.

Hikayeyi oynarken gelen mailleri bile okuyarak oynadım. İnanılmaz metin derinliği olan bir oyun. Kojima üstat. ❤️

Bu arada cidden ağlatıyor. Yalan değil. 🥲
Aynen, ben de hiçbir detayını boş geçmedim. Çok süper bir oyundur.