Death Stranding Director’s Cut Xbox oyun konsollarına çıktı

10007

Deneyimli
Google'ın haberler kısmında gezerken karşıma çıktı, konusunu da kimse açmamışken bilmeyenler vs. olur diye paylaşayım dedim.

Fotoğrafın özetle çevirisi: "Death Stranding Director’s Cut; yayıncının izniyle Xbox Series S, X ve bilgisayara bugün %50 indirimle çıktı."

Kaynak: Death Stranding Surprise-Launches on Xbox Series X and S as Kojima Productions Takes Control of the IP - IGN

Almak isteyenler için link: DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT ürününü satın al | Xbox

Bu arada zaten PC'de yok muydu ? İstek listemde ekliydi, Epic'ten alınca çıkartmıştım. Herhalde eklediğim Director’s Cut olmayan versiyonuydu. Yani haberi baz alırsam öyle olması lazım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241109_133013_com.android.chrome~2.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Epey sürpriz oldu. Bununla alakalı bir sızıntı duymamıştım ama Xbox'a yeni çıkmış olmasına rağmen indirime girmesi de ayrı iyi olmuş. Yalnız oyun iki gün önce Xbox'a çıkmış, haberimiz yok.
Bu arada zaten PC'de yok muydu?
Vardı. PC Game Pass'e gelmişti bir ara. Aynı şekilde Steam'de de var oyun.

Sony'den çıkıp kojima productions altına geçince böyle bir şey yapacakları çok belliydi, hayırlısı olsun.

Ve ayrıca öyle yürüme simülasyonu deyip geçmeyin gerçekten hikayesi olsun mekanikleri olsun benim çok hoşuma giden bir oyun oldu, online olmamasına rağmen tam bir online olması tam Kojima'nın yapacağı türden bir iş, normal hikaye bazlı giderseniz 40-50, yan kargoları götürürseniz benim gibi 300 saat bile oynayabilirsiniz, ve hikayesi gerçekten şu an çıkan oyunlardan bile kaliteli, tüm Lore'u anlamak için biraz wiki kurcalamanız gerekiyor ama kesinlikle güzel bir hikayesi var, isteyen olursa beni etiketleyip sorabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…