Merak ettim. Güzel ve sade görünüyor. Havalandırması falan iyi midir? 750W PSU da var yanında; ancak iyi midir?
Son düzenleyen: Moderatör:
CC560 modelini kullanıyorum havalandırması fena değil, 540 modelinde ön ızgara daha iyi duruyor, muhtemelen havalandırması daha iyidir.Merak ettim. Güzel ve sade görünüyor. Havalandırması falan iyi midir? 750W PSU da var yanında; ancak iyi midir?
Peki PSU nasıldır? Yanında 750W'lık geliyor. Umarım Rampage gibi C4 değildir.CG560 modelini kullanıyorum havalandırması fena değil, 540 modelinde ön ızgara daha iyi duruyor, muhtemelen havalandırması daha iyidir.
Deepcool PF700 kullanmakta bendeki model, DeepCool kendi kasalarında kendi PSU'larını kullanıyor haliyle gayet yeterli oluyor. Kabloları, soketleri fiyata göre oldukça iyi. Ben zamanında 3000TL'ye almıştım, aldığım dönemde sadece ortalama bir 700W PSU o fiyattaydı.Peki PSU nasıldır? Yanında 750W'lık geliyor. Umarım Rampage gibi C4 değildir.
Merak ettim. Güzel ve sade görünüyor. Havalandırması falan iyi midir? 750W PSU da var yanında; ancak iyi midir?
DeepCool olması bile bence alınması için bir neden.![]()
Marka değil modele bakmak lazım. MSI'ın dn, bnl serisi psuları para verilecek gibi değil.
MSI yın zaten daha önce Ventus gibi bir yüzkarasını görmüştüm ama DeepCool'un şu ana kadar kötü bir modelini hiç görmedim. Ondan dedim.