nazifturgut

Çalışkan

Sıvı soğutmadan gelen ses bu arkadaşlar, herhangi bir çözümü var mı?
PC ilk açılışta çok az tıkırtı sesleri geliyor pompadan bu sesi yapmıyor 4-5 saatlik kullanım sonrası bu yoğun ses gelmeye başlıyor. Bu konuda nasıl bir çözüm olabilir garantiye yolladığımda 4-5 saat kullanım sonrası ses geliyor montajlayıp bir şey yok diye geri yollama ihtimalleri var diye çekiniyorum.

Kardeş öncelikle bu pompa bozuk. Ama servis kabul eder etmez bilmem. Öncelikle pompa hızını fullemeyi dene. Birkaç saat sonra oluyor dediğine göre pompa hızı düşüyor olabilir. Olmazsa kasayı sola yatır ve radyatör üstte kalacak şekilde dene, hava kabarcığı ihtimalini de gözden çıkarmış olursun.

Servise vereceksen de önden telefon aç, mümkünse demonte etmeden yerinde kontrol ettir.

Kliibapz doğru belirtmiş. DeepCool'un farklı versiyonunu kullanıyordum markaya mail attığımda bana pompa hızını yükseğe ayarlamamı söylemişlerdi sorun çözülmüştü ışık yanıp sönme sorunu vardı onu da çözmüştü.

1737547351597.webp

Kardeş öncelikle bu pompa bozuk. Ama servis kabul eder etmez bilmem. Öncelikle pompa hızını fullemeyi dene. Birkaç saat sonra oluyor dediğine göre pompa hızı düşüyor olabilir. Olmazsa kasayı sola yatır ve radyatör üstte kalacak şekilde dene, hava kabarcığı ihtimalini de gözden çıkarmış olursun.

Servise vereceksen de önden telefon aç, mümkünse demonte etmeden yerinde kontrol ettir.

Pompa hızım bu şekilde BIOS'tan 100'e ayarlı pompa hızı sola yatırdım kasayı 1-2 saat böyle çalışsın düzelmezse garantiye yollamalıyım o zaman.

Benim bir fanımdan coilwhine sesi geliyordu, mail attım DeepCool'a bana Çin'den iki tane yeni fan gönderdiler. Ama şu an bir coilwhine sesi daha geliyor pompadan mı fanlardan mı çözemedim.

Pompadanmış, ben de söktüm pompanın fişini. Türkiye distribütörüyle görüşeceğim, ayrıca DeepCool International'a mail de atacağım bakalım ne diyecekler.

Son düzenleme: