Shean
Uzman
Ustte arkadaslar da soylemis zaten; balon bir AI. Kimse kusura bakmasin ama soz konusu yaraticilik olup isi sifirdan yapmaya gelince Cin kadar bu iste kotu bir ulke yok. Hani elbette yazilim dunyasinda kopyalamak falan asiri yaygin ve siradan bir sey ama bunu Cinliler kadar abartan kimseyi gormedim ben. Amerikan piyasasini bu kadar sarsma sebebi de sundugu fiyatlar iste. ChatGPT'ye kiyaslaninca baya ucuz. Ustune insanlar daha derinlemesine incelemediler bu yapay zeka modelini. Eger bakacak olursaniz, yuzeysel bir karsilastirmada ChatGPT ile ayni olsa da biraz daha derinlemesine teknik mevzularda henuz ChatGPT kadar iyi degil. Ustune boylesine bir Cin malina da guvenmem ben. Uygur Turkuyum ve Cin'in bize karsi yaptigi soykirim da acik ve net bir sekilde ortada. Sordugum her bir soru, verdigim her bir cevap, paylastigim her bir bilgim direkt olarak Cin hukumetinin eline mukemmel bir sekilde ozetlenerek gidecek. Zira burada direkt yapay zekanin kendisi ile etkilesime geciyoruz yani. Tak diye filtreleyip ozetler, hukumete iletilmesi icin bilgiyi hazirlar kendi hafizasina koyar. Ayni seyi ChatGPT ile Amerikan hukumeti icin de soyleyebiliriz ama en azindan bilgilerimiz direkt olarak Cin hukumetine gidecegine Amerika'ya gitmesini tercih ederim. Sebebi de acikca ortada.