Yer
İzmir
Elimde olan malzemeler yoğurt yarım yağlı, yulaf, yağsız süt, yumurta, tavuk göğsü ve pirinç; bunlarla ne yapabilirim? Hep aynı şeyleri yiyorum; yulaf, haşlama yumurta, haşlama tavuk göğsü ve pirinç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana her konuda diyoruz ki beslenme çapını dar tutma fakat dinlediğin yok. Elindeki malzemeler ile hayat geçmez. Kalorine ve protein ihtiyacına sadık kaldığın sürece at dışkısı bile yesen gene define olursun. Aynı şekilde 45 tane konu açınca farklı bir sonuca varmayacaksın. Diyet programı kullanıp farklı besinler ile beslenmeni çeşitlendirmek zor geliyor ise sana bu konuda kimse yardım edemez.

Elimde olan malzemeler yoğurt yarım yağlı, yulaf, yağsız süt, yumurta, tavuk göğsü ve pirinç; bunlarla ne yapabilirim? Hep aynı şeyleri yiyorum; yulaf, haşlama yumurta, haşlama tavuk göğsü ve pirinç.
Sen neden önceki konularda yazdığımız cevapları anlamak istemiyorsun? Ye kardeşim her gün sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta, öğlen tavuk pilav ye. Ondan sonra ağlarsın hayattan zevk alamıyorum diye. Diyetisyenden destek alman gerektiğini düşünüyorum artık şu aşamadan sonra.

Diyetisyene verecek para olsa buraya konu açmam zaten.

Sen neden önceki konularda yazdığımız cevapları anlamak istemiyorsun? Ye kardeşim her gün sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta, öğlen tavuk pilav ye. Ondan sonra ağlarsın hayattan zevk alamıyorum diye. Diyetisyenden destek alman gerektiğini düşünüyorum artık şu aşamadan sonra.
Diyetisyene verecek para olsa buraya konu açmam zaten.