Talent

Uzman
Amazon'dan almış olduğum ve bir türlü yüzümü güldürmeyen Xbox gamepad için bugün tarafıma ürünün depoda stoku olmadığı için tedarik beklediklerini söylediler. Ve bana ya tedarik sürecini bekleyeceğimi ya da para iadesini tercih etmemi söylediler. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı? Tedarik süreci çok uzun sürer mi beklemeli miyim? Bir yandan o kadar uzun bir şüreç oldu ki gamepad ile oyun oynama hevesim kalmadı iade mi etsem diyorum, bir yandan da kampanya ve indirimler ile oldukça uyguna gelmişti bir daha bu fiyata bulamam diye bekleyebilirim diyorum. Öneri ve konu hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar bekleyeceğinizi kimse bilemez. Amazon yetkilileri "Şu kadar sürer" demediğine göre karar tamamen sizin. Eğer dediğiniz gibi soğuduysanız zaten bekleyin ne zamana gelirse, geldiği zamanda hevesiniz de gelmiş olur belki. (Tam olarak bilmiyorum ama değişimlerde azami bir süre olabilir araştırmak lazım. Mesela garanti işleyişinde 20 iş günü azami süre var.)

Ne kadar bekleyeceğinizi kimse bilemez. Amazon yetkilileri "Şu kadar sürer" demediğine göre karar tamamen sizin. Eğer dediğiniz gibi soğuduysanız zaten bekleyin ne zamana gelirse, geldiği zamanda hevesiniz de gelmiş olur belki. (Tam olarak bilmiyorum ama değişimlerde azami bir süre olabilir araştırmak lazım. Mesela garanti işleyişinde 20 iş günü azami süre var.)

Evet aslında iade ve değişim süreci 14 iş gününde halloluyor. Kendi sayfalarında öyle yazıyor ama sorun işte stokunun bitmesiymiş.