31448

Becerikli
Merhaba, yaz tatilinde gram altın veya motor almak için Burger King ya da McDonald's'ta çalışmayı düşünüyorum. 8. sınıftan beri DEHB tanım var ve iyileşmek için Balıkesir Üniversite Hastanesi'nde bir hocadan tedavi görüyorum. Ancak çalışacağım yerde sorun yaratır mıyım veya işten atılır mıyım diye korkuyorum. Kısacası, DEHB tanısı olan biri Burger King gibi yerlerde çalışabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dehb bu tarz yüksek tempolu işler için engel değil, aksine bir avantajdır. Hareketli ortamlar zihnini daha diri tutar. Zaten tedavi gördüğün ve net bir hedefin olduğu için disiplini sağlarsın; kimse seni bu yüzden işten atmaz. Kendine güven.

Dehb bu tarz yüksek tempolu işler için engel değil, aksine bir avantajdır. Hareketli ortamlar zihnini daha diri tutar. Zaten tedavi gördüğün ve net bir hedefin olduğu için disiplini sağlarsın; kimse seni bu yüzden işten atmaz. Kendine güven.

Anladım cok teşekkür ederim ayrıca 3 yazlık taz tatilinde sizce Burger King vb yerdemi calışmak daha mantıkl olur ya da kursamı gitmrk daha mantıklı olur acab?

Anladım cok teşekkür ederim ayrıca 3 yazlık taz tatilinde sizce Burger King vb yerdemi calışmak daha mantıkl olur ya da kursamı gitmrk daha mantıklı olur acab?
Burger King ve Mcdonald’s’ta 16-17 yaşlarımda çalıştım. Eğer zorunluluğu yoksa yani başka bir imkanın varsa oralarda çalışma. Starbucks vb. yerler gıda sektöründe bu iki firmadan daha iyi. Hem sakal serbest hem de şapka falan takmıyorsun, yağda çalışmıyorsun. Bu iki firmada da yer yer mobbing oluyor ve insanlar kendilerini patron sanabiliyor, Starbucksta da oluyor ancak yine de diğerlerine göre daha iyi şartları ve parası.

Burger King ve McDonald's'ta 16-17 yaşlarımda çalıştım. Eğer zorunluluğu yoksa yani başka bir imkanın varsa oralarda çalışma. Starbucks vb. yerler gıda sektöründe bu iki firmadan daha iyi. Hem sakal serbest hem de şapka falan takmıyorsun, yağda çalışmıyorsun. Bu iki firmada da yer yer mobbing oluyor ve insanlar kendilerini patron sanabiliyor, Starbucks'ta da oluyor ancak yine de diğerlerine göre daha iyi şartları ve parası.

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca direk Burger King'ya da Starbucks'den nasıl bilgi alabilirim. Gidip kendim Burger King'in ve Starbucks'ın şubeye gidipmi bilgi alacağım yads internettenmi.