Bütçe
50.000 TL
GPU 80W limitli, ghostingin kaçınılmaz olduğu ve Advanced Optimus (Thunderbolt & G-Sync desteği de yok) bulundurmayan bir kasa. Soğutması da iyi değil, donanımı da. Alınmaz.

1769093848676.webp

Rigol STOP ile gecikme değeri ölçüldüğünde 26.338 ms + 23.086 ms olmak üzere toplamda yaklaşık 49.5 ms GtG gecikme değeri sunmuş. Felaket derecede ghostinge yol açar rakiplerine göre, Black to White değerleride iyi değil. Bu modele yönelin pil performansı önem arz etmiyorsa ve oyuncu laptopu arıyorsanız:

Son düzenleme:
Bunun ekranı hiç akışkan değil hocam tepki süresi 28-29 ms falandı. Pil ömrü hariç pek albenisi yok. 80W limitli 5060'da pek 2k için uygun değil. Konu 'Gaming Laptop' adı altında açıldığı için önermiyorum daha iyi alternatifleri var. Yurtdışında aslında fiyatları baya uygundu oralarda öneriliyor ama bu fiyata şahsen önermem.

Oyun cihazi degil zaten o sebeple ben de onermem. Ana amaci is yapmak, dizi film izlemek isteyen ama arada da teknik metriklere cok takilmadan biraz oyun oynamak isteyen kullanicilar icin ancak alinabilir bir cihaz. Obur turlu daha iyi alternatifler var dediginiz gibi.

GPU 80W limitli, ghostingin kaçınılmaz olduğu ve Advanced Optimus (Thunderbolt & G-Sync desteği de yok) bulundurmayan bir kasa. Soğutması da iyi değil, donanımı da. Alınmaz.

Eki Görüntüle 220172

Rigol stop ile gecikme değeri ölçüldüğünde 26.338 ms + 23.086 ms olmak üzere toplamda yaklaşık 49.5 ms GtG gecikme değeri sunmuş. Felaket derecede ghostinge yol açar rakiplerine göre, Black to white değerleride iyi değil. Bu modele yönelin pil performansı önem arz etmiyorsa ve oyuncu laptopu arıyorsanız:

Hocam pil performansı da önemli biraz benim için, sanırım 60 wh pili. abartı olmasına gerek yok ama aslında pil ömrü biraz daha fazla olsa daha iyi olur. Yani hem oyun hem de günlük kullanım için arıyorum. Aslında aklımda ASUS ROG Zephyrus G14 vardı fakat şu an çok pahalı maalesef.