M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.232 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.103 6 Kasım 2025 #11 TechMad dedi: GTA VI'da ışın izleme açıp 2K çözünürlükte çuvallayacağı garanti. Genişletmek için tıkla... Mobil 5060 ile GTA 6'da RT açabilecek performans alınacağına sizi inandıran nedir ki?
TechMad dedi: GTA VI'da ışın izleme açıp 2K çözünürlükte çuvallayacağı garanti. Genişletmek için tıkla... Mobil 5060 ile GTA 6'da RT açabilecek performans alınacağına sizi inandıran nedir ki?
T TechMad Uzman Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 473 6 Kasım 2025 #12 Merdt dedi: Mobil 5060 ile GTA 6'da RT açabilecek performans alınacağına sizi inandıran nedir ki? Genişletmek için tıkla... Aslında doğru. Onda bile açacağını sanmıyorum. Durum buyken FHD RTX 5060 en ideali. En azından uzun yıllar sorunsuz götürür.
Merdt dedi: Mobil 5060 ile GTA 6'da RT açabilecek performans alınacağına sizi inandıran nedir ki? Genişletmek için tıkla... Aslında doğru. Onda bile açacağını sanmıyorum. Durum buyken FHD RTX 5060 en ideali. En azından uzun yıllar sorunsuz götürür.
kxy Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 136 Beğeniler 153 6 Kasım 2025 #13 TechMad dedi: Aslında doğru. Onda bile açacağını sanmıyorum. Durum buyken FHD RTX 5060 en ideali. En azından uzun yıllar sorunsuz götürür. Genişletmek için tıkla... 2000 TL verip 5070 LOQ alabiliyorken 5060 mantiksiz yine bu butcede. 2K olmasini gectim FHD olsa dahi Alienware Aurora kasalar bu fiyatlarin kasalari degiller. Vasat bir kasa, Dell yazilimida oldukca geride rakiplerinden.
TechMad dedi: Aslında doğru. Onda bile açacağını sanmıyorum. Durum buyken FHD RTX 5060 en ideali. En azından uzun yıllar sorunsuz götürür. Genişletmek için tıkla... 2000 TL verip 5070 LOQ alabiliyorken 5060 mantiksiz yine bu butcede. 2K olmasini gectim FHD olsa dahi Alienware Aurora kasalar bu fiyatlarin kasalari degiller. Vasat bir kasa, Dell yazilimida oldukca geride rakiplerinden.
KS KS METANİC Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 98 Beğeniler 41 7 Kasım 2025 #14 kxy dedi: 2.000 TL verip 5070 LOQ alabiliyorken 5060 mantiksiz yine bu butcede. 2K olmasini gectim FHD olsa dahi Alienware Aurora kasalar bu fiyatlarin kasalari degiller. Vasat bir kasa, Dell yazilimida oldukca geride rakiplerinden. Genişletmek için tıkla... Sanırım siz bunu yazdığınız zamanda laptopa zam gelmiş. Konuyu açtığımda 55k idi fiyatı şu anki fiyatını bence de hak etmez. Cevap veren herkese teşekkürler. Bu modeli merak eden başkaları da varsa bu konu onlara da yardımcı olacaktır. İyi sosyaller.
kxy dedi: 2.000 TL verip 5070 LOQ alabiliyorken 5060 mantiksiz yine bu butcede. 2K olmasini gectim FHD olsa dahi Alienware Aurora kasalar bu fiyatlarin kasalari degiller. Vasat bir kasa, Dell yazilimida oldukca geride rakiplerinden. Genişletmek için tıkla... Sanırım siz bunu yazdığınız zamanda laptopa zam gelmiş. Konuyu açtığımda 55k idi fiyatı şu anki fiyatını bence de hak etmez. Cevap veren herkese teşekkürler. Bu modeli merak eden başkaları da varsa bu konu onlara da yardımcı olacaktır. İyi sosyaller.