DELL Alienware AW2725DF alınır mı?

Gaming.Gen.TR'den alabilirsin %10 Iyzico indirimi var. MSI Alacaktım bende arkadaşta vardı hiç gerek yok fark yok çünkü, sizi süründüremezler servis bu konuda iade değişim raporu çıktığında direk uygulamak zorundalar. AiO fan birçok ürün aldım çok memnunum bugüne kadar.

@Obsesi Az önce monitörün alt panelin bir çizik şeklinde yarık gördüm, direkt aklıma siz geldiniz bununla ilgili satıcı firmaya ürünün değişimi ya da iadesini talep ettim maile de videoyu ekledim. Bakalım dönüşleri ne olacak, zorluk çıkartırsalar THH vermek durumunda kalabilirim umarım kısa sürede çözerler, eski monitörü de sattım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben de monitörü almak istiyorum. Bir çok soruyu cevaplamışsınız zaten ancak VRR Flicker konusu için yorum yapılmamış. Bu konu hakkında bu monitörde çok sorun yaşadınız mı acaba?

Merhaba, ben de monitörü almak istiyorum. Birçok soruyu cevaplamışsınız zaten ancak VRR flicker konusu için yorum yapılmamış. Bu konu hakkında bu monitörde çok sorun yaşadınız mı acaba?

Nadiren olduğu için beni rahatsız etmedi. FPS çok dalgalandığı zaman oluyor. Özellikle Valorant'ta menüdeyken falan. Bu yüzden oyun ayarlarında menüdeyken FPS sabitliyorum. Oyun içinde FPS sabitlemediğim zaman fark görmedim. Bu konuyu dert etmenize hiç gerek yok. Kaldı ki G-SYNC kapatırsanız hiç yapmaz.

@2254, Hocam bu arada hafta sonu monitörü uzun vakitler kullanabildim, rtingsden kesinlikle ICC profili indirin evet G6 ya göre ilk yazdığımda fark yok dedim ama şuan FPS modunda %100 kullanıyorum parlaklığı %60-65 kontrast. Fakat gözlerde hiç bir şekilde yanma yok belkide G6 daha fazla parlak olduğu için olabilir.

Onun dışında modlar arasında renk ayarlarını kalibre etmemek tuhaf gamma mesela sadece, creator modunda var. Dark stabilizer kullanıyorsun oda gammadan farklı çalışıyor. Onun dışında genel anlamda güzel monitör. Benim sorun ile ilgili dell türkiye ile servis işlemlerini başlattım, iade/değişim raporu çıkıyor sonunda. Artık G6 yazılım güncellemesi gelmiş uygun fiyata görürsem belki tekrar geçebilirim, fiyat bandı ufak farklar ise Dell ile devam edeceğim.

Kısacası burada ki en büyük etkenler Servis, yazılım DELL, MSI, SAMSUNG, ASUS, GİGABYTE hepsi aynı paneli kullanıyor. Diğer faktörler ekstra farklar fiyat bantlarını değiştiriyor, bütçenize en uygunu alıp devam edin hiç biri pişman etmeyecektir.

Ben dediydim size aynı paneli kullanıyorlar pek fark yok diye. Hatta parlaklık sorun olabilir ona göre tercih edin dedim. Çünkü Samsung'un parlaklığı düşük ama, Dell çok daha düşük. Haliyle fark daha belirgin oluyor.

Bu arada bence parlaklığı fulleme ısınmasına sebep olur. Bende ıcct profili indirdimde pek bir fark göremedim. Renk profili olarak FPS değil de standartta kullanıyorum. FPS modu hoşuma gitmedi benim.

Ben alırken G6 29 bin liraydı. Dell iyzico ile 29.500 geldi o yüzden, G6 da aynı problemleri yaşamadık istemedim, fakat diğer arkadaşımda sıfır sıkıntı. Amazondan kasımda aldığımda ise G6 24.300 TL bandındaydı. Yenil yıl vergi zamlar vesaire, muhtemelen dediğim gibi iade/değişim raporu çıkarıcak servis, ona göre bir seçim yaparım artık en uygun hangisi gelirse onu alırım.

FPS modundan ziyade her modda belli başlı renk ayarlarını kullanmak garip olmuş. Gamma yok mesela FPS de creator da var, Dark stabilizer de gamma gibi çalışmıyor 1 den sonra renkler tonları değişiyor onu beğenmedim açıkçası. XL2546K dan G6 geçince sorun olmadı ama G6 dan Delle geçince farklı geldi ICC profili daha stabil yaptı gamma eğrisini bende karanlıklar daha iyi oldu.
Dediğim gibi fiyat bandı 24k bulsaydım 6k fark verip dell geçmezdim. O an en iyi monitör Delldi.

Çok kararsız kalmıştım hangi 360 HZ oled(Hepsi Samsung'un 3. Nesil QD-OLED panelini kullanıyor) monitörü alacağım konusunda en sonunda sipariş geçtim. Yarın deneyimlerimi paylaşırım

Çok kararsız kalmıştım hangi 360 HZ oled(Hepsi Samsung'un 3. Nesil QD-OLED panelini kullanıyor) monitörü alacağım konusunda en sonunda sipariş geçtim. Yarın deneyimlerimi paylaşırım
Hayırlı olsun umarım sizinki sorunsuz gelir, ben iade için kargoya verdim bugün. Hepsi aynı paneli kullanıyor sadece farklılıklar parlaklık, servis ekstra korumaya yönelik farklar vs.

Hayırlı olsun umarım sizinki sorunsuz gelir, ben iade için kargoya verdim bugün. Hepsi aynı paneli kullanıyor sadece farklılıklar parlaklık, servis ekstra korumaya yönelik farklar vs.
Teşekkürler, umarım sorunsuz gelir. Evet en son ASUS Rog Strix XG27ACDNG ile kafam karışıyordu ancak fiyat farkından dolayı DELL'i seçtim. Henüz yaygınlaşmamış Türkiye piyasasında. Fiyatları absürt. Büyük ihtimal ilerleyen zamanlarda fiyatları düşer ancak beklemek istemedim, bakalım.

Valla hocam hiç fark etmez ben 1 ay geçici iş için monitör ayarladım, bu süreçte iade olarak kullanacağım hakkımı değişim istemedim. G6 Düşer ise 24-25k dan alır geçerim bana görüntüsü daha net canlı geldi. Parlaklıkdan ve mat ekrandan olabilir ve birde FPS modunda istediğiniz tüm renk ayarını kalibre edebiliyorsunuz. Dellde bu durum yok maalesef.

4 Kasımda 24.300 amazondan almıstım G6 yı samsung kendi sisesinde 27k dı şimdi stok yok, fakat çok kronik ürün işte kumar gibi şansa ne çıkarsa amazondan değişim istedim 1 ay stoklara gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…