@2254, hocam bu arada hafta sonu monitörü uzun vakitler kullanabildim, RTINGS'den kesinlikle ICC profili indirin evet G6 ya göre ilk yazdığımda fark yok dedim ama şu an FPS modunda %100 kullanıyorum parlaklığı %60-65 kontrast. Fakat gözlerde hiçbir şekilde yanma yok belki de G6 daha fazla parlak olduğu için olabilir.
Onun dışında modlar arasında renk ayarlarını kalibre etmemek tuhaf gamma mesela sadece, creator modunda var. Dark stabilizer kullanıyorsun oda gammadan farklı çalışıyor. Onun dışında genel anlamda güzel monitör. Benim sorun ile ilgili Dell Türkiye ile servis işlemlerini başlattım, iade/değişim raporu çıkıyor sonunda. Artık G6 yazılım güncellemesi gelmiş uygun fiyata görürsem belki tekrar geçebilirim, fiyat bandı ufak farklar ise Dell ile devam edeceğim.
Kısacası burada ki en büyük etkenler servis, yazılım Dell, MSI, Samsung, ASUS, Gigabyte hepsi aynı paneli kullanıyor. Diğer faktörler ekstra farklar fiyat bantlarını değiştiriyor, bütçenize en uygunu alıp devam edin hiçbiri pişman etmeyecektir.