Machvins
Başarılı
Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. Ben de Alienware AW2725DF ile MSI 271QPX 27inç - 360Hz olan model arasında kaldım. Aralarındaki fiyat farkı 8k. Alienware Amazon'da satıcılı olsa saniye beklemicem ama Gaming.Gen.TR ile hiç iyi deneyimlerim yok hala anakart iademi yapmadılar 10 gün oldu.
Siparişte bir problem yaşayacağımı sanmıyorum ancak ola ki ölü piksel vs çıktı bu firma beni süründürür. Siz nereden almıştınız acaba?
Gaming.Gen.TR'den alabilirsin %10 Iyzico indirimi var. MSI Alacaktım bende arkadaşta vardı hiç gerek yok fark yok çünkü, sizi süründüremezler servis bu konuda iade değişim raporu çıktığında direk uygulamak zorundalar. AiO fan birçok ürün aldım çok memnunum bugüne kadar.
@Obsesi Az önce monitörün alt panelin bir çizik şeklinde yarık gördüm, direkt aklıma siz geldiniz bununla ilgili satıcı firmaya ürünün değişimi ya da iadesini talep ettim maile de videoyu ekledim. Bakalım dönüşleri ne olacak, zorluk çıkartırsalar THH vermek durumunda kalabilirim umarım kısa sürede çözerler, eski monitörü de sattım
Son düzenleyen: Moderatör: