Evet hocam kötü değil, RTINGS bizim ICC profili kullanmayın demişler farklı bir soru sordum onlara, aynı cihaz model olsa dahii farklı ortamlarda görüntü farklılığı ulaşabildiği için sanırım. Ben sürekli karanlıkta kullanamıyorum maalesef ama ışıktata problem yoktu. Şimdi G6 Stok bekliyorum bakalım, diğer ürünü çatlak olmasa aslında kullanırdım G6 geçmeyebilirdim de, ileride satarken vs sıkıntı olur diye uğraşıyoruz. Ama diyorum Gaming.gen.tr bir şikayet varı var. Adamın monitörde ölü piksel var değişim yapıyoruz demişler yollamış, ürün kutusunda tütün ve sigaraya koktuğu için hijyenik değildir iade alamayız diye mail atmışlar. Krize girdim gülmekten, ne kadar başı boş saçma firma yalan dolan bizim iş savcılığa gidecek sanırım. Distribütör Penta ile Dell yardımcı oluyor şu an öyle söyleyim.
Dell Globalda sanırım iyi, TR maalesef hepsi aynı vasıfsız kalıyor bir DOA raporu onaylayacaklar 50 tane sorgu sual
ürünü bir kullanıcı sıfır alıp niye alt paneli kırsın yanlışlıkla olsa da bahsederim ücretli değişimini yaptırırım. Sanırım aldığımız mecra Gaming.Gen.TR ergenlerin alışveriş yaptığı karakterle karıştırıyor firmanın zaten vıbe toxic Player gibi.
Amazon'dan şaşmayınız, Hepsiburada sonra gelir
Dell için söylediniz fiyat düşmesini yoksa G6 için mi?