Machvins
Uzman
Evet hocam kötü değil, rtings bizim ıcc profili kullanmayın demişler farklı bir soru sordum onlara, aynı cihaz model olsa dahii farklı ortamlarda görüntü farklılığı ulaşabildiği için sanırım. Ben sürekli karanlıkta kullanamıyorum maalesef, ama ışıktata problem yoktu. Şimdi G6 Stok bekliyorum bakalım, diğer ürünü çatlak olmasa aslında kullanırdım G6 geçmeyebilirdim de, ileride satarken vs sıkıntı olur diye uğraşıyoruz. Ama diyorum Gaming.gen.tr bir şikayet varı var. Adamın monitörde ölü piksel var değişim yapıyoruz demişler yollamış, ürün kutusunda tütün ve sigaraya koktuğu için hijyenik değildir iade alamayız diye mail atmışlar. Krize girdim gülmekten, ne kadar başı boş saçma firma yalan dolan bizim iş savcılığa gidecek sanırım. Distrübütör Penta ile Dell yardımcı oluyor şuan öyle söyleyim.Genel olarak evet karanlıkta kullanıyorum. Perdeyle falanda destekliyorum.
ICC profilini RTINGS'ten indirip preset modes kısmını Game 1 yaptım. Böylede fena olmadı.
DELL Globalda sanırım iyi, TR maalesef hepsi aynı vasıfsız kalıyor bir DOA raporu onaylayacaklar 50 tane sorgu sual

Amazondan şaşmayınız, hepsiburada sonra gelir

Dell için söylediniz fiyat düşmesini yoksa G6 içinmi?Bir kaç aya büyük ihtimal fiyatları düşer. Parlaklıkla alakalı bir sorun yaşamadım ben henüz. HDR açık kullanıyorum ve Auto HDR modunu da açtım windows üzerinden.
Neden yurtdışı ile uğraştırıyorlar ki anlayamadım. Direkt olarak kontak DELL Türkiye olması gerekmiyor mu?
Son düzenleme: