Dell Alienware Intel Core 7 serisi alınır mı?

X99

Yetkin
Yer
Asgard
İlk defa laptop alacağım. Dell marka almaya karar verdim, kronik sorunları var mı? Intel Core 7 serisi işlemcinin ciddi problemleri var mı? Diğer önerilerinize açığım. RTX 4060 ya da 5060 ekran kartı 1 TB SSD ve RAM 32-64 olabilir. İşlemci Intel i7 olması tercihimdir. Bütçe sorunu yok.

Alienware'in bizim ulkede pek bir modeli yok, olanlari da urune gore fazla pahali. Yani laptop alirken ben bunu alacagim diye yola cikmak cok mantikli degil. Butceye gore en mantikli cihaz neyse o alinir. Sizin butceniz nedir?

Alienware'in bizim ulkede pek bir modeli yok, olanlari da urune gore fazla pahali. Yani laptop alirken ben bunu alacagim diye yola cikmak cok mantikli degil. Butceye gore en mantikli cihaz neyse o alinir. Sizin butceniz nedir?

Bütçe sınırımız yok ama laptop için de 120 000 TL'den fazla vermek istemiyorum.

Bütçe sınırımız yok ama laptop için de 120 000 TL'den fazla vermek istemiyorum.

Butceye gore bu ikisinden birisini alabilirsiniz. Ayni seri olsa da 18" model kasa olarak daha yeni. GameGaraj modeli'de MSI'in Vector 16 kasasiyla ayni kasayi kullaniyor uzerine logo basiyorlar sadece. 64GB RAM ve 2TB SSD ile gelmesine ragmen ayni model MSI'in 32GB RAM ve 1TB SSD modeline gore 5K daha ucuza satiliyor.

Masa üstü bilgisayarlarımda kullandığım PSU ve anakartlar hep MSI MAG serisi, bakım ve servis konusunda kısa sürede ilgilenip gerekeni yapıyorlar. Tercihim kurumsal olarak MSI'den yana olur. Laptop da Ultra 9 serisinden yana ısınma ya da yazılımsal olarak problem ve kronikler yoksa MSI de kararımı veririm. Konuyu açmamın sebeplerinden birtanesi Intel ısınma durumları ya da bilmediğim kronik başka sorunlar varsa bilgi sahibi olmak. Öneriniz için teşekkürler.

Ultra serisinde herhangi bir kroniklik veya asiri isinma sorunu yok. Bu kasalar zaten oldukca iyi sogutmaya sahip, cihaz icerisindeki donanima gore serin calisiyor diyebilirim. 18" model sogutma olarak daha iyi tabi. Butcenize gore 18" kasayi istemiyorsaniz o zaman 16" Vector kasasina yonelebilirsiniz.

İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…