yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 27 Ocak 2025 #1 Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr Bu monitörü iyzico kampanyası ile almayı düşünüyorum alınır mı?
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr Bu monitörü iyzico kampanyası ile almayı düşünüyorum alınır mı?
Iorweth Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Çözümler 5 Beğeniler 1.711 27 Ocak 2025 #2 Alınır hocam güzel monitör.
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 27 Ocak 2025 #3 Iorweth dedi: Alınır hocam güzel monitör. Genişletmek için tıkla... Gaming.Gen.TR'de bu bütçede daha iyi bir monitör var mıdır hocam? Iorweth dedi: Alınır hocam güzel monitör. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
Iorweth dedi: Alınır hocam güzel monitör. Genişletmek için tıkla... Gaming.Gen.TR'de bu bütçede daha iyi bir monitör var mıdır hocam? Iorweth dedi: Alınır hocam güzel monitör. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam teşekkürler.
Iorweth Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Çözümler 5 Beğeniler 1.711 27 Ocak 2025 #4 yoten dedi: Gaming.Gen.TR'de bu bütçede daha iyi bir monitör var mıdır hocam? Aldım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ASUS'un benzer bir monitörü vardı hocam, daha iyisini bilemem ama en iyilerinden biridir. Hayırlı olsun.
yoten dedi: Gaming.Gen.TR'de bu bütçede daha iyi bir monitör var mıdır hocam? Aldım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ASUS'un benzer bir monitörü vardı hocam, daha iyisini bilemem ama en iyilerinden biridir. Hayırlı olsun.
F F0REST Çalışkan Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 8 30 Ocak 2025 #5 yoten dedi: Gaming.Gen.TR'de bu bütçede daha iyi bir monitör var mıdır hocam? Aldım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör size ulaştı mı? İlk izleniminiz nelerdir ve hangi monitörden buna geçiş yaptınız? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
yoten dedi: Gaming.Gen.TR'de bu bütçede daha iyi bir monitör var mıdır hocam? Aldım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör size ulaştı mı? İlk izleniminiz nelerdir ve hangi monitörden buna geçiş yaptınız?
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 30 Ocak 2025 #6 F0REST dedi: Hocam monitör size ulaştı mı? İlk izleniminiz nelerdir? Ve hangi monitörden buna geçiş yaptınız? Genişletmek için tıkla... Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yaptım.
F0REST dedi: Hocam monitör size ulaştı mı? İlk izleniminiz nelerdir? Ve hangi monitörden buna geçiş yaptınız? Genişletmek için tıkla... Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yaptım.
F F0REST Çalışkan Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 8 30 Ocak 2025 #7 yoten dedi: Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yapt Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, VA dan IPS e geçiş olacak izlenimlerinizi merak ediyorum hocam elinize ulaştımı ? yoten dedi: Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... İlk izleniminiz nedir elinize ulaştı ise? Son düzenleme: 31 Ocak 2025
yoten dedi: Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yapt Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, VA dan IPS e geçiş olacak izlenimlerinizi merak ediyorum hocam elinize ulaştımı ? yoten dedi: Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... İlk izleniminiz nedir elinize ulaştı ise?
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 31 Ocak 2025 #8 F0REST dedi: Tamamdır hocam, VA'dan IPS'e geçiş olacak izlenimlerinizi merak ediyorum. Hocam elinize ulaştı mı? İlk izleniminiz nedir elinize ulaştı ise? Genişletmek için tıkla... Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum. yoten dedi: Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam?
F0REST dedi: Tamamdır hocam, VA'dan IPS'e geçiş olacak izlenimlerinizi merak ediyorum. Hocam elinize ulaştı mı? İlk izleniminiz nedir elinize ulaştı ise? Genişletmek için tıkla... Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum. yoten dedi: Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam?
F F0REST Çalışkan Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 8 31 Ocak 2025 #9 yoten dedi: Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı? İlk ekrana baktığınızda eski monitörüm daha iyiydi vs. gibi bir his oldumu Siyah performansı nasıl genel olarak ışık sizmasi vs. İyzico kampanyasi bu gece yarısı bitiyor duruma göre alicam hemen Bu testte herhangi bir zamanda ortam ışığı yokken fotoğraf çekip paylaşma imkaniniz varsa cok iyi olur Son düzenleme: 31 Ocak 2025
yoten dedi: Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı? İlk ekrana baktığınızda eski monitörüm daha iyiydi vs. gibi bir his oldumu Siyah performansı nasıl genel olarak ışık sizmasi vs. İyzico kampanyasi bu gece yarısı bitiyor duruma göre alicam hemen Bu testte herhangi bir zamanda ortam ışığı yokken fotoğraf çekip paylaşma imkaniniz varsa cok iyi olur
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 31 Ocak 2025 #10 F0REST dedi: İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı? İlk ekrana baktığınızda eski monitörüm daha iyiydi vs. gibi bir his oldu mu? Siyah performansı nasıl genel olarak ışık sizmasi vs. İyzico kampanyasi bu gece yarısı bitiyor duruma göre alacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de iyi anlamda hocam Samsung G3 ghosting canavari bir monitör.bu monitör ilaç gibi geldi bana ışık sızması genel olarak yok gibi ben ASUS'un 180Hz monitörü ile Dell arasında kalmıştım tercihimi Dell'den yana kullandım.
F0REST dedi: İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı? İlk ekrana baktığınızda eski monitörüm daha iyiydi vs. gibi bir his oldu mu? Siyah performansı nasıl genel olarak ışık sizmasi vs. İyzico kampanyasi bu gece yarısı bitiyor duruma göre alacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de iyi anlamda hocam Samsung G3 ghosting canavari bir monitör.bu monitör ilaç gibi geldi bana ışık sızması genel olarak yok gibi ben ASUS'un 180Hz monitörü ile Dell arasında kalmıştım tercihimi Dell'den yana kullandım.