Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yapt
Tamamdır hocam, VA dan IPS e geçiş olacak izlenimlerinizi merak ediyorum

hocam elinize ulaştımı ?

Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yaptım.
İlk izleniminiz nedir elinize ulaştı ise?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam, VA'dan IPS'e geçiş olacak izlenimlerinizi merak ediyorum.

Hocam elinize ulaştı mı?

İlk izleniminiz nedir elinize ulaştı ise?

Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum.

Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum.

Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam?

Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam?
İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı? İlk ekrana baktığınızda eski monitörüm daha iyiydi vs. gibi bir his oldumu

Siyah performansı nasıl genel olarak ışık sizmasi vs.

İyzico kampanyasi bu gece yarısı bitiyor duruma göre alicam hemen

Bu testte herhangi bir zamanda ortam ışığı yokken fotoğraf çekip paylaşma imkaniniz varsa cok iyi olur

Son düzenleme:
İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı? İlk ekrana baktığınızda eski monitörüm daha iyiydi vs. gibi bir his oldu mu?

Siyah performansı nasıl genel olarak ışık sizmasi vs.

İyzico kampanyasi bu gece yarısı bitiyor duruma göre alacağım hemen.

Tabii ki de iyi anlamda hocam Samsung G3 ghosting canavari bir monitör.bu monitör ilaç gibi geldi bana ışık sızması genel olarak yok gibi ben ASUS'un 180Hz monitörü ile Dell arasında kalmıştım tercihimi Dell'den yana kullandım.