yoten
Uzman
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.
ASUS'un benzer bir monitörü vardı hocam, daha iyisini bilemem ama en iyilerinden biridir. Hayırlı olsun.Gaming.Gen.TR'de bu bütçede daha iyi bir monitör var mıdır hocam?
Aldım hocam teşekkürler.
Hocam monitör size ulaştı mı?Gaming.Gen.TR'de bu bütçede daha iyi bir monitör var mıdır hocam?
Aldım hocam teşekkürler.
Hocam monitör size ulaştı mı?
İlk izleniminiz nelerdir? Ve hangi monitörden buna geçiş yaptınız?
Tamamdır hocam, VA dan IPS e geçiş olacak izlenimlerinizi merak ediyorumYarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yapt
İlk izleniminiz nedir elinize ulaştı ise?Yarın elime ulaşacak hocam. paylaşırım ilk izlenimlerimi. Samsung Odyssey G3 165 Hz monitörden geçiş yaptım.
Tamamdır hocam, VA'dan IPS'e geçiş olacak izlenimlerinizi merak ediyorum.
Hocam elinize ulaştı mı?
İlk izleniminiz nedir elinize ulaştı ise?
Evet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum.
İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı? İlk ekrana baktığınızda eski monitörüm daha iyiydi vs. gibi bir his oldumuEvet hocam elime ulaştı VA panelden geçtiğim için arada çok fazla görüntü farkı oldu şimdilik gayet memnunum.
Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam?
İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı? İlk ekrana baktığınızda eski monitörüm daha iyiydi vs. gibi bir his oldu mu?
Siyah performansı nasıl genel olarak ışık sizmasi vs.
İyzico kampanyasi bu gece yarısı bitiyor duruma göre alacağım hemen.