Dell ısrarla garantili cihazla ilgilenmiyor

Dell öyle bir firma ki yetkili servis bu cihazlar Windows a uygun değil Unbuntu kur demişlerdi arkadaşa Dc grubunda insanı çileden çıkartırlar Keşke almasaydı.

İfadeler: aes
BIOS guncelledin mi?

BIOS ile alakalı yok. Cihazı kendim çözdüm.
Macun degistirerek cozdugun yazisini fark etmedim. Zaten belliydi sorunun bundan kaynakli oldugu. Dell bunu yapmamasi çok garip yazık gercekten.

Macun degistirerek cozdugun yazisini fark etmedim. Zaten belliydi sorunun bundan kaynakli oldugu. Dell bunu yapmamasi çok garip yazık gercekten.
Bu arada bilgisayar ve teknik servis dukkaniniz mi var?

Son düzenleme:
Güncelleme: Isınma sorunu giderilmesine rağmen cihaz arıza yapmaya devam etti. Özel tamircime verdim. BIOS ve RAM besleme devrelerindeki arızayı bulup düzelttiğini söyledi. Cihazı test etti. Şimdi bana gönderecek. Maalesef Dell hiç ilgilenmeyince biz cihaz ile uğraştık. Isınma sorunu giderilmiş olsa da cihaz rastgele kapanıp RAM/CPU arıza kodları veriyordu.

Dell çok sıkıntılı öyle cevaplar veriyormuş DC gruplarında okurken hayrete düşmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…