Detaylar
Kim cevapladı?Cihazı bir süre BIOS ekranında açık tutmayı dener misiniz? Tekrar kapanıyor ise pili çıkarıp bir 15 sn kadar power tuşuna basılı tutup cihazdaki enerjiyi boşalttıktan sonra güce bağlayıp dener misiniz?dell.mp4
drive.google.com
İşlemci bloku 35 dereceyi geçmiyor.
Kapanıyor. 4 bip hatası da almıştım ama RAM'i tekrar oturtunca düzeldi. RAM kaynaklı olabilir mi?Cihazı bir süre BIOS ekranında açık tutmayı dener misiniz? Tekrar kapanıyor ise pili çıkarıp bir 15 sn kadar power tuşuna basılı tutup cihazdaki enerjiyi boşalttıktan sonra güce bağlayıp dener misiniz?
atakanozdal
Başarılı
Mavi ekran kodunu tam göremedim ama 0x00002ta hatası vermiş gibi sanıyorum yukarıdaki arkadaşın dediği gibi BIOS'u sıfırlasan ardından da RAM'lerin yerini değişsen tek RAM varsa çıkartıp tekrar taksan en son seçenek olarak da Windows'u tekrar kurabilirsin ondan da değilse anakart yollarında bir sorun var demektir.
Dostum bilgisayarı 30 saniyeden fazla kullanamıyorum. Kapanıyor. Windows kurulu başka bir SSD takıp denedim durum aynı.Mavi ekran kodunu tam göremedim ama 0x00002ta hatası vermiş gibi sanıyorum yukarıdaki arkadaşın dediği gibi BIOS'u sıfırlasan ardından da RAM'lerin yerini değişsen tek RAM varsa çıkartıp tekrar taksan en son seçenek olarak da Windows'u tekrar kurabilirsin ondan da değilse anakart yollarında bir sorun var demektir.
RAM'lerin yerini değiştirince hiç açılmıyor. Güç ışığı yanıp sönüyor.
RAM'leri teker teker denediniz mi?Kapanıyor. 4 bip hatası da almıştım ama RAM'i tekrar oturtunca düzeldi. RAM kaynaklı olabilir mi?
Evet. Ayrı slotlarda denedim yine bir şey değişmedi. RAM'i değiştireyim dedim ama sorun o mu bilmiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician