Yer
İstanbul
Merhaba,

Birçok yerde Delta Force hile koruma sisteminin çekirdeğe eriştiğini ve birçok izne sahip olduğunu söylemiş üstüne oyunu sildikten sonra da gitmediğini bunun için CMD'den yaza bileceğiniz 2 - 3 tane kod bırakıyorum komple kaldırmak için.

Oyunu kaldırdıktan sonra oyun, çekirdek seviyesindeki hileyi kaldırmaz.
Anticheat'i kaldırmak için:

CMD'yi yönetici modunda açın ve şu komutları girin:

sc delete ACE-GAME
sc delete ACE-BASE
sc delete "AntiCheatExpert Service"
sc delete "AntiCheatExpert Protection"

Ve tabii ki silme işlemini tamamlamak için bilgisayarınızı yeniden başlatın.

İyi sosyaller.

1733467142134.webp

1733467185832.webp

Sırf bu durum yüzünden haklı olarak oyuna negatif yorum yapanlar vardı. Ama oyunu kurarken bunun uyarısı yapılmıyor mu? Yapılıyorsa insanlar kurduktan sonra durumdan şikayet etmek biraz garip. Gel gelelim, bence bu kadar şüphe uyandırıcı bir koruma yerine başka çözüm olsaymış fena olmazmış. Yine de benim en çok merak ettiğim soru şu: Buna rağmen, acaba bu hile karşıtı uygulama gerçekten çalışıyor mu? Bir hafta içinde ortaya çıkar bence.

Sırf bu durum yüzünden haklı olarak oyuna negatif yorum yapanlar vardı. Ama oyunu kurarken bunun uyarısı yapılmıyor mu? Yapılıyorsa insanlar kurduktan sonra durumdan şikayet etmek biraz garip. Gel gelelim, bence bu kadar şüphe uyandırıcı bir koruma yerine başka çözüm olsaymış fena olmazmış. Yine de benim en çok merak ettiğim soru şu: Buna rağmen, acaba bu hile karşıtı uygulama gerçekten çalışıyor mu? Bir hafta içinde ortaya çıkar bence.

Hileler için çalışıyor tabii ki, hem de Delta Force ekibi hileye savaş açmış. Bu arada bunu Riot Games de yapıyor. Neden bu kadar cok hır gür çıkmadı anlamadım. Üstüne Steam sayfasında aşağı sağda belirtmiş. Bu arada kalkmıyorsa bile bu şekilde kaldırır geçersin, çok da takmamak gerek. Ekte paylaştığıma bir bakarsın.

1733382259590.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileler için çalışıyor tabii ki, hem de Delta Force ekibi hileye savaş açmış. Bu arada bunu Riot Games de yapıyor. Neden bu kadar cok hır gür çıkmadı anlamadım. Üstüne Steam sayfasında aşağı sağda belirtmiş. Bu arada kalkmıyorsa bile bu şekilde kaldırır geçersin, çok da takmamak gerek. Ekte paylaştığıma bir bakarsın.

Eki Görüntüle 104778
Riot Games kullanıyorsa ve ses çıkmıyorsa, belki de Delta Force'un eski oyuncuları kabul etmiyordur. NovaLogic olsa ses çıkmazdı, diye düşünüyorum.

ACE genelde oyunlarla sessiz kurulur ve denetim masasindan bile kaldirabilmeniz gereken bir anti hile yazilimi. Oyun silinirken silinmemesi de biraz gelistiricinin unutkanligindan kaynakli. Kernel erisimi var, evet ancak diger kernel erisimi olan anti hile yazilimlari (Riot Vanguard) kadar agir ve kontrolcu degil. ACE sanilanin aksine oyun calismazken her bilgisayarinizi actiginizda calismaz. Bu durumu cmd'ye sc query ACE-BASE yazip kontrol edebilirsiniz hatta bana inanmiyorsaniz. Oyun acikken calisan bir yapisi var. Agir bir anti hile yazilimi da degil, olsaydi mobil oyunlarda bu kadar yaygin olmazdi muhtemelen zaten. ACE'nin en buyuk odagi dosya butunlugu, dosya modifiyesi ile hileleri onlemek asil amaci. O yonden bakinca bir anti-tamper yazilimi gibi aslinda.

Vanguard'in aksine ACE kullanan sayisiz populer oyun (PUBGM, CODM, Genshin, WUWA, Arena of Valor vs.) var ve bu oyunlarin kimisini yapan firmalar ACE'de en ufak bir guvenlik acigi olmasina bile goz yummayan firmalar genelde. Vanguard gibi tek firmanin butun gucu kontrol ettigi gibi bir durum yok. Tabii ACE'nin arkasinda Tencent olunca hakli olarak insanlar suphe duyuyorlar ama ACE'nin Vanguard'in aksine piyasada 20 yila yakindir oldugunu da unutmamak lazim. Kisacasi tamamen masum demiyorum ancak Vanguard veya Denuvo gibi bir seytan da degil, sadece oyun acikken calisan bir AC icin bu kadar suphe duymaya gerek yok. Kaldi ki isini de cidden iyi yapiyor, surucu erisimli (ornegin BattlEye) anti hile yazilimlarina kiyasla.

Bu arada ACE-GAME servisi, her ACE kullanan oyunda olmayabilir. Bu yuzden konuda verilen komutlari once sc query ile calisip calismadigina, mevcut olup olmadigina bakarak kullanmak daha guzel olabilir. Yine de bu konuda cok bilgi sahip olmayanlar icin guzel konu.