The_Turk

Başarılı
Merhabalar. Windows 11 bir laptop ve Steam üzerinden oyuna sahibim. Oyun yaklaşık 7–8 aydır PC'de yüklü ve sorunsuz çalışıyordu ancak yaklaşık 1.5–2 aydır da oyuna giriş yapmamıştım. Şimdi girmeye çalıştığımda ise aşağıdaki gibi bir yükleyici hatası veriyor:

Ekran-g-r-nt-s-2025-10-12-022927.webp

Oyunu silip tekrar yüklemek gerektiği yazıyor hatada. Ben de Steam üzerinden kaldırdım ve baştan yükledim ama işe yaramıyor. Bu durumda ne yapılabilir? Teşekkürler.

Merhabalar. Windows 11 bir laptop ve Steam üzerinden oyuna sahibim. Oyun yaklaşık 7–8 aydır PC'de yüklü ve sorunsuz çalışıyordu ancak yaklaşık 1.5–2 aydır da oyuna giriş yapmamıştım. Şimdi girmeye çalıştığımda ise aşağıdaki gibi bir yükleyici hatası veriyor:

Eki Görüntüle 191932

Oyunu silip tekrar yüklemek gerektiği yazıyor hatada. Ben de Steam üzerinden kaldırdım ve baştan yükledim ama işe yaramıyor. Bu durumda ne yapılabilir? Teşekkürler.
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Oyun Klasörünü Temizleme:
- Steam kütüphanenizde oyunu sağ tıklayıp "Yönet" > "Yerel Dosyaları Göster" seçeneğine tıklayın.
- Açılan klasörde tüm dosyaları (gizli dosyalar dahil) silin, özellikle "Config" veya "Save" dosyaları sorun yaratıyor olabilir.

2. Steam ve Oyun Dosyalarını Onarma:
- Steam uygulamasını açın.
- Kütüphaneye gidin, oyuna sağ tıklayıp "Özellikler" seçeneğine tıklayın.
- "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarını Tümünü Doğrula" seçeneğine tıklayın. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları onarır.

3. Yönetici Olarak Çalıştırma:
- Steam kısayoluna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
- Oyunu bu şekilde başlatmayı deneyin.

4. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Kontrolleri:
- Antivirüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu başlatmayı deneyin. Bazen virüsten koruma yazılımları bazı dosyaları engelleyebilir.
- Güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin, oyunun çalışmasına izin verildiğinden emin olun.

5. Yükleyici Dosyalarının Kontrolü:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, oyunun kurulum dosyalarındaki yükleyicinin tam ve doğru olduğundan emin olun. Oyunu başka bir kaynaktan (resmi) indirmeyi deneyebilirsiniz.

6. Sistem Güncellemelerini Kontrol Etme:
- Windows güncellemelerinin güncel olduğundan emin olun. Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update bölümünden kontrol edebilirsiniz.

Yukarıdaki adımları takip ettikten sonra sorun devam ediyorsa, daha fazla ayrıntı sağlarsanız ek yardımcı bilgiler sunabilirim.