BlueSoul ekibi tarafından çevrilen Deltarune 1. Bölüm'ü oynamak istiyordum ancak oyuna giremiyorum. "Would you like to start from Chapter 1?" sorusuna evet dedikten sonra oyun donuyor, görselde olduğu gibi. Oyunu Steam'den yükledim ve sürümü V17 miydi, öyle bir şey olması lazım. Ne yapmam gerekiyor?
Hocam benim denediğim yamalar, oyunun demo sürümü için hazırlanmış. Şu anki Steam sürümüne uyumsuzmuş ve 4. bölüm yamasıyla birlikte Steam sürümüne uyumlu hale getireceklermiş yamayı. Yani benim anladığım, çeviri ekibi 4. bölüm çevirisini tamamlayana kadar Türkçe Deltarune oynayamayacağım.
Hocam benim denediğim yamalar, oyunun demo sürümü için hazırlanmış. Şu anki Steam sürümüne uyumsuzmuş ve 4. bölüm yamasıyla birlikte Steam sürümüne uyumlu hale getireceklermiş yamayı. Yani benim anladığım, çeviri ekibi 4. bölüm çevirisini tamamlayana kadar Türkçe Deltarune oynayamayacağım.
Hocam BlueSoul ekibinin Chpt. 1 ve 2 yaması yalnızca demo sürümü için geçerliymiş. O yüzden ilk 2 bölümü demodan, diğerlerini Steam sürümünden oynayarak sorunu çözmüş oldum gibi bir şey. Ama sırf toplu paket olsun diye bizi bekletmeleri bana asla mantıklı gelmedi.
Chapter 3'de sesleri bile çevirmişler. Gayet kaliteli yama yapıyorlar. Şu anda toplu paket yapılamamasının teknik zorluklar var mış. Zaten Chapter 7'ye kadar toplu paket işini bekletmeleri çok daha mantıklı olur.
Game Maker nasıl bir programsa artık... Zaten Toby Fox da bu programdan kurtulmak istiyor diye duydum.