LuiLibero

Uzman
Bugün deneme sınavı vardı. Bizde girmek istemediğimiz için dışarda saklandık. Müdür yardımcısı isimlerimizi ve sınıflarımızı aldı. Benimle birlikte 10 kişi kadar hatta daha fazla hepimiz yakalandık. Bir sıkıntı olur mu. Sanırım velimi arayacak.

Bugün deneme sınavı vardı. Bizde girmek istemediğimiz için dışarıda saklandık. Müdür yardımcısı isimlerimizi ve sınıflarımızı aldı. Benimle birlikte 10 kişi kadar hatta daha fazla hepimiz yakalandık. Bir sıkıntı olur mu? Sanırım velimi arayacak.

Suç işlememişsin, hakaret yok bir şey yok. Uyarılırsın bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün deneme sınavı vardı. Bizde girmek istemediğimiz için dışarda saklandık. Müdür yardımcısı isimlerimizi ve sınıflarımızı aldı. Benimle birlikte 10 kişi kadar hatta daha fazla hepimiz yakalandık. Bir sıkıntı olur mu. Sanırım velimi arayacak.
Hiçbir şey olmaz. Takıl kafana göre.

Ben aynı şeyi yaptığımda internet kafeye kaçmıştım. Uyuz müdür yardımcısı polis yolladı internet kafeye. Kimlikleri aldılar falan. Aradım annemi söyledim denemedne kaçtığımı. Hiçbir şey olmadı. Hatta üstüne gidip rapor aldım aile hekiminden. Ertesi gün müdür yardımcısına verdim.

Aynısını geçen sene biz de yaptık son ders okuldan kaçtık sadece isimlerimiz alındı müdür yardımcısı çağırdı niye yaptınız diye sordu falan eğer müdür yardımcısı çok takıyorsa böyle konuları max velin aranır.

Okulun dışında yakaladıysa disiplin vs. gibi bir durum söz konusu olmaz.
Okulun bahçesindeki çardaktaydık.
Aynısını geçen sene biz de yaptık son ders okuldan kaçtık sadece isimlerimiz alındı müdür yardımcısı çağırdı niye yaptınız diye sordu falan eğer müdür yardımcısı çok takıyorsa böyle konuları max velin aranır.
Aynısı oldu hocam tam olarak. Dedi neden girmediniz denemeye neden kaçtınız falan dedi. Ben size güzel bir ceza vericem diyip isimlerimizi aldı. Normalde cvim temiz. Bu yaptığım ilk sıkıntı olay. Onun dışında bir sıkıntım yok

Hiçbir şeycik olmaz. Bu ülkede her şey formalite usülü. Seni oradan almaları, velini aramaları falan da tamamen göz korkutma.