Kadir Tınaz
Başarılı
Arkadaşlar denetim masasında büyük simgeler menüsündeki kaldırılmayan programı kaldırabileceğim bir program var mı?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Windows + R yapıp regedit yazıp orada Java araması yapabilirsiniz. Denetim masası zımbırtıları şurada olmalı. Maalesef tek tek bakmalısınız.HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace
UninstallString'i çalıştırabilirsiniz.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Doğru dediniz.JavaScript ile Java farklı şeyler.
Her gördüğünüz Java'yı silmek çok doğru bir şey olmayabilir. Bazı programlar çalışmaları için yanlarında minimal Java gezdiriyor olabilir.
Siz belirttiğim şekilde yapmayı deneyin.
Dediklerinizi yaptım. Fakat bir sonuç bulamadım. Sanırım tamamen temizlenmiş.JavaScript ile Java farklı şeyler.
Her gördüğünüz Java'yı silmek çok doğru bir şey olmayabilir. Bazı programlar çalışmaları için yanlarında minimal Java gezdiriyor olabilir.
Siz belirttiğim şekilde yapmayı deneyin.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Hala denetim masasında var. Bulamadım. Denedim.Kod:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Konumlarında içinde Java geçen bir şey olmamasına rağmen hala denetim masasında var mı? Hiç girdi buldunuz mu? Bulup sildiyseniz sistemi yeniden başlatmayı denediniz mi?
Intel(R) Rapid Storage Technology.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace\{E342F0FE-FF1C-4c41-BE37-A0271FC90396}
Ben bulamadım.Emin misiniz? Ben bunu kaldırarak şu farkı gözlemleyebiliyorum. FarkIntel(R) Rapid Storage Technology.
Kod:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace\{E342F0FE-FF1C-4c41-BE37-A0271FC90396}
Java'yı yine aynı şekilde kurup Revo ile silmeyi deneyin? O zaman işe yarar.