- Makaleler
- 2
Yok.
Sene 2024 olmuş teknoloji çağındayız, eğer internet kullanıyorsak her bu gibi düşüncelere kafa yorup yerimizde sayıklayacaksak işimiz zor.Bunun gibi yüzlerce, binlerce kanal var. Zamanimi izlemekle hic harcayamam ayrica küfür etmeyi sevmiyorum, insan insana küfretmemeli![]()
Sene 2024 olmuş teknoloji çağındayız, eğer internet kullanıyorsak her bu gibi düşüncelere kafa yorup yerimizde sayıklayacaksak işimiz zor.
Millet uzaya astronot yolluyor (bizde yeni yolladık çaktırma, bunu kullanamayacağım) neyse! Millet neler neler yapıyor bizimkiler hala Türk-Kürt bunları tartışıyor.
Katılıyorum Engin hocam.Evet maalesef ülkece kavramlara ve değer zannetigimiz şeylere cok takintiliyiz. Degerli vatanimizi seviyoruz amenna ama bu vatanin icinden gecenlere yardakcilik yapmaktan da geri durmuyoruz. Ilginc bir halkiz vesselam.
İfade özgürlüğü işte, neden şikayet edelim? Siz izlemezsiniz olur biter.
İfade özgürlüğüyle zarar vermeyi karıştırıyorsunuz. Özgür iradesiyle fikrini belirtiyor işte. Ayrıca merak etmeyin ülke çoktan bölündü zaten. Bu fikri savunduğum da yok, kişiler kendini açıkça ifade edebilir bu topraklar da.Ne zamandan beri ülkemizi böylmeyi düşünen ve bunun hakkında konuşmak "özgürlük" oldu? Ben senin evine girmek için uğraşacağım mesela zarar vereceğim girmek için uğraşırken ve bu özgür iradem mi olacak? Şu düşünce yapısı nasıl savunulur, şu düşünce yapısını Türk topraklarında yaşayan bir Türk nasıl söyler aklım almıyor.