Teröre destek vermek ne zaman ifade özgürlüğü olmuşİfade özgürlüğü işte, neden şikayet edelim? Siz izlemezsiniz olur biter.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Orası öyle ama şikayet edersen ifade özgürlüğü denir konu kapanır YouTube hiçbir şey yapmaz.Teröre destek vermek ne zaman ifade özgürlüğü olmuş![]()
- Makaleler
- 10
Şikayet ettim sonuç ne çıkacak bakalım.
İlk 10 dakikasında başlıyor zaten direk şikayet ettim.
Zamanıma yazık, şikayet etmek için 1 saat 18 dakika bunu izleyemem açıkçası. Ancak dediklerini söylediği kısımları atarsan hemen şikayet edebilirim.
İlk 10 dakikasında başlıyor zaten direk şikayet ettim.
Teröre destek verip vermediği umrumda değil. Fikrini belirtiyorsa ifade özgürlüğüdür. Hakarette ifade özgürlüğüdür. Kişi zaten “teröre” destek veriyor ya da hakaret ediyorsa sonuçlarını kabul etmiştir.Teröre destek vermek ne zaman ifade özgürlüğü olmuş![]()
Ben senin aile üyelerin hakkında ileri geri konuşursam ifade özgürlüğü olmuyor amaTeröre destek verip vermediği umrumda değil. Fikrini belirtiyorsa ifade özgürlüğüdür. Hakarette ifade özgürlüğüdür. Kişi zaten “teröre” destek veriyor ya da hakaret ediyorsa sonuçlarını kabul etmiştir.
Öncelikle, profil kapak fotoğrafında Corolla olan birisi bana hakaret etse de umrumda olmaz. Kanun diyorsunuz, Cumhurbaşkanına hakaret etmekte kanun, herkes ifade özgürlüğü diyor ama. Şehitlerden haberim var, Allah rahmet eylesin. Haberlerde iki saniyeliğine görüyorum. Teröre karşı çıkıyorum çünkü sivillere zarar veriyor. Şehitin hesabını bana değil o kararı verenlere sorun. Nerenizle okuyorsunuz bilmiyorum, orada bunun ifade özgürlüğü olduğunu fakat etik olmadığını belirttim. Ayrıca, bana terörist diyor olabilirsiniz lakin Anadolu’nun Doğu’su çoktan tarikat, cemiyet ve aşiretlerin ellerinde haberiniz olsun.Ben senin aile üyelerin hakkında ileri geri konuşursam ifade özgürlüğü olmuyor amaİfade özgürlüğü hiçbir hak, kural çiğnemeden başkalarının hakkına girmeden olur. Burada hem kural, kanun çiğneniyor hem de başkalarının haklarına giriliyor. Senin hiç vatanımızı savunmak için canlarını feda eden şehitlerden haberin yok mu? Askerlerimiz o kadar zorluk çekip şehit olurken bunların ulu ortada teröre destek vermesine karşı çıkmıyor musun yani?
Corolla ile ne alakası var? İnsan sürdüğü arabayı profiline koymasında ne gibi bir sorun var? Ne yapayım internetten SS alıp M5 CS, Supra mı koysaydım? Profilindeki yaşın eğer doğruysa polinom sorusu sorsam muhtemelen onu bile bilemeyeceksin, profil fotoğrafımdaki arabama laf ediyorsunÖncelikle, profil kapak fotoğrafında Corolla olan birisi bana hakaret etse de umurumda olmaz.
Elestirebilirsin fakat hakaret edemezsin. Ayrıca ben böyle bir şeyi savunduğumu hatırlamıyorum.Cumhurbaşkanı'na hakaret etmekte kanun, herkes ifade özgürlüğü diyor ama.
Amin.
Ben size terörist demedim, bunun bir ifade özgürlüğü olmadığını, fikrinizin yanlış olduğunu belirttim.Ayrıca, bana terörist diyor olabilirsiniz lakin Anadolu'nun doğu'su çoktan tarikat, cemiyet ve aşiretlerin ellerinde haberiniz olsun.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 10
CİMER başvurum terörle mücadele ekibine ulaşmış. Umarım gereğini yaparlar.
Şunlar da bir bitmiyor hocam, bunu şikayet etsek başka bir yerden ötekisi çıkar.
- Makaleler
- 10
Şunlar da bir bitmiyor hocam, bunu şikayet etsek başka bir yerden ötekisi çıkar.
En azından şikayet edelim gereğini yapsınlar. Asıl sonuç çıkınca konuyu güncellerim.