2242

Üstün
Otopark & oto yıkamada çalışıyorum. Yanıma 2 tane hanımefendi geldi, Deniz Bank falan dediler. Deniz Bank'a üye değilim, T.C kimlik istediler, telefon numarası istediler. Atılan SMS: "Kredi kartı ilk başvurusu yapılacaktır. Başvuru kodunuz. 000000 B003." diğer SMS: "Oto yıkama /Hizmetli/1 Yıl/100.000 TL aylık gelir bilgileri ile kart başvurunuza devam etmek için tek kullanımlık şifreniz: 000000 B003." hiç aylık işlerde çalışmadım, günlük çalışıyorum. Hiç banka hesabım yok. Laptop ile geldiler, ekran çok kirliydi göremedim yani ekranı. Zaten çalışırken geldiler ama çıkmadı falan deyip gittiler. Hattım kapalı olduğu için. Deniz Bank'ı arayamadım. Dolandırıcı olabilirler mi?

Not gelen kodları örnek olarak verdim. Direkt kodu yazmak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otopark & oto yıkamada çalışıyorum. Yanıma 2 tane hanımefendi geldi, Deniz Bank falan dediler. Deniz Bank'a üye değilim, T.C kimlik istediler, telefon numarası istediler. Atılan SMS: "Kredi kartı ilk başvurusu yapılacaktır. Başvuru kodunuz. 000000 B003." diğer SMS: "Oto yıkama /Hizmetli/1 Yıl/100.000 TL aylık gelir bilgileri ile kart başvurunuza devam etmek için tek kullanımlık şifreniz: 000000 B003." hiç aylık işlerde çalışmadım, günlük çalışıyorum. Hiç banka hesabım yok. Laptop ile geldiler, ekran çok kirliydi göremedim yani ekranı. Zaten çalışırken geldiler ama çıkmadı falan deyip gittiler. Hattım kapalı olduğu için. Deniz Bank'ı arayamadım. Dolandırıcı olabilirler mi?

Not gelen kodları örnek olarak verdim. Direkt kodu yazmak istemedim.

Hocam genelde esnaf esnaf dolaşan, kredi puanı veya kredi çıkması var mı diye insanları kredi kartına teşvik edip, eğer sizin ki gibi kartı kabul ederlerse o şekilde komisyon alan kişilerdir. @Blackraven hocamın dediği gibi Deniz bankı arayıp iptal ettirebilirsiniz sanırım.

Dolandirici degil kart satmaya calisiyorlar iste. Universite acildiginda birinci sinif ve hazirlik ogrencilerinin pesini birakmazlar onlara da kart satmaya calisirlar. Reddetmesi zor olsun diye de ozellikle kadinlara bu gorevi veriyorlar.

Dolandirici degil kart satmaya calisiyorlar iste. Universite acildiginda birinci sinif ve hazirlik ogrencilerinin pesini birakmazlar onlara da kart satmaya calisirlar. Reddetmesi zor olsun diye de ozellikle kadinlara bu gorevi veriyorlar.

Geldiler. Ama hiçbir şey olmadı. Geri gittiler. Deniz bank hesabım yok.

Dolandırıcı değiller banka hesabı/kredi kartı açarak komisyon alan kişilerdir. Böyle rastgele gelen kişilere niye bilgilerinizi veriyorsunuz allahınızı seviyorsanız... DenizBank'ı arayıp başvurunuzu iptal ettirin kullanmayacaksanız.

Hocam genelde esnaf esnaf dolaşan, kredi puanı veya kredi çıkması var mı diye insanları kredi kartına teşvik edip, eğer sizin ki gibi kartı kabul ederlerse o şekilde komisyon alan kişilerdir. @Blackraven hocamın dediği gibi deniz bankı arayıp iptal ettirebilirsiniz sanırım.

Bir sorun olur mu? Hattım kapalı. Arama yapamıyorum.

Son düzenleme: