doguuuuuuuu

Uzman
Kişisel kredi, kredi kartı ve kredili hesap borçları yüzünden evine haciz için gelip eşyasına haciz konulan var mı arkadaşlar? Bizim evimize bir memur ve avukat geldi borcunuzu ödeyeceğiniz zaman bu numaradan arayın deyip gittiler, bir daha gelirler mi?

Kişisel kredi, kredi kartı ve kredili hesap borçları yüzünden evine haciz için gelip eşyasına haciz konulan var mı arkadaşlar? Bizim evimize bir memur ve avukat geldi borcunuzu ödeyeceğiniz zaman bu numaradan arayın deyip gittiler, bir daha gelirler mi?
Ben de yakın zamanda yaşadım. Zaten genelde formalite icabı geliyorlar. Haczedilecek bir eşya bulunamadı diyip zapt tuttularsa bir daha zor gelirler. Fakat icra masrafı borcunuzun üstüne eklenir. İlk önce kredi borcunuz varsa onun üstüne yoğunlaşırlar. Kredi kartı ve eksi hesap gibi şeylerin üstüne kredi borcunda olduğu gibi düşmüyorlar. Üstünüze araç veya motosiklet varsa yakalama ibaresi olup olmadığını kontrol edin. Onun dışında bir şey yok.

Bende yakın zamanda yaşadım. Zaten genelde formalite icabı geliyorlar. Haczedilecek bir eşya bulunamadı diyip zapt tuttularsa birdaha zor gelirler. Fakat icra masrafı borcunuzun üstüne eklenir. İlk önce kredi borcunuz varsa onun üstüne yoğunlaşırlar. Kredi kartı ve eksi hesap gibi şeylerin üstüne kredi borcunda olduğu gibi düşmüyorlar. Üstünüze araç veya motosiklet varsa yakalama ibaresi olup olmadığını kontrol edin. Onun dışında bir şey yok.
Üzerime hiçbir şey yok, elime geçen parayı da köşeye atıyorum, biriktiriyorum. Maaşlı çalışmıyorum da ileride anlaşma için biriktiriyorum.