Bankalar sıkıntı. Borç konusunda çok agresif davranıyorlar. Bütün mallara haciz koyuyorlar. Benim araca kısa sürede normal haciz koydular. Avukat bir şey olmaz diyordu. 1 ay geçmeden bağlamalı hacze çevirmişler. Araç çevirmede direkt bağlanacaktı. Bir şekilde ödemek zorunda kaldım.

Yazdığınıza göre aylık geliriniz varsa sıkıntı olmaz. Maaşınıza haciz koyup ayarlıyorlar. Her ay belli oranda kesinti yapıyorlar. Benim gibi vergi müvekkili esnaflara acımıyorlar. Ama icra dosyalarınız iş yerinize gidecek. Haberiniz olsun. Genelde işveren ile muhatap oluyorlar.

Esnaf kuryeyim bende :)

İcralık olduğun zaman sıraya alıyorlar birinin borcu bittiğinde öteki başlıyor ödemeye faiz de artıyor.

Çok yüksek mi faiz oranı? Hatırlıyor musun?

Bazı bankalar faizsiz 50k gibi krediler veriyor yeni müşterilere. Kredi çekip kapat en azından gecikme faizi derdinden kurtulursun ve tek yere borcun kalır. Total borcun kaç bilmiyorum fakat bu şekilde döndürebilirsin.

Akraba borcundan önce bankaları halletmeye bak bence, akrabayı bi' süre oyalarsın da bankalar ölümüne saldırıyor borçlar için. Sırf bu yüzden kredi kartına bulaşmıyorum çok iyi fırsatlar yakalamadıkça. Harcadıkça harcattırıyor.

Akraba borcundan önce bankaları halletmeye bak bence, akrabayı bi' süre oyalarsın da bankalar ölümüne saldırıyor borçlar için. Sırf bu yüzden kredi kartına bulaşmıyorum çok iyi fırsatlar yakalamadıkça. Harcadıkça harcattırıyor.

Akrabada bankadan çekti cepten değil :/

Kredi borcun varsa kredi kartı borcu niye yaptın ? Hele esnek hesap tam beladır. Araba arsa varsa sat öde geçmiş olsun.

Arkadaşlar merhaba. Şu anda maalesef borcum çok fazla birikti ve ödeyemeyecek duruma geldim. Hem kredi hem de kredi kartı borcum bulunmakta. Tavsiyeleriniz nelerdir? Borçlarımı ödemezsem ne gibi bir süreç beni bekler? Bilgilendirirseniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üzerinize bir şey bırakmayın. Ödeyemeyecekseniz sizi bankadan koruyacak olan budur. En çok stresi kişiye borçlardan çekersiniz. Üzerinize bir şey yoksa haciz konulamaz. Eşiniz, ailenizin üzerine olmasında problem yok.

Üzerinize bir şey bırakmayın. Ödeyemeyecekseniz sizi bankadan koruyacak olan budur. En çok stresi kişiye borçlardan çekersiniz. Üzerinize bir şey yoksa haciz konulamaz. Eşiniz, ailenizin üzerine olmasında problem yok.

Hocam kuryelik yapıyorum motor bile üstüme değil şahıs kuryesi olduğum için şirket olarak ev gözüküyor ama araştırdığıma göre pek bir sıkıntı olmuyormuş.