İsveç gibi hümanist ülkelere yapabilir ya. Almanya falan artık yemiyor iltica olayını.Büyük oyunu çözmüşsün be dostum. Birçok arkadaşım başka ülkelere yerleşti, hiçbiri de iltica falan etmedi. Niteliksiz insanların anlattığı masalları fazla ciddiye alıyorsunuz.
Detaylar
Kim cevapladı?Midgardian
Başarılı
Ben de diyorum ki, ilticaya ihtiyacı yok. 
PoseidonWhisper
Uzman
Belki de daha büyük bir güç
LA Knight
Üstün
Hadepliler savunuyor. Anlaşılan foşikmiş. Normalde adalet bölümü böyle şeylerle ilgilenmiyor bile. Dinine laf edilenler internette baskı oluşturduğu için mecburen aldılar. "Atatürkçüler sapık" diyen kadın için millet ağzını açsaydı, masaya Sünniler gibi elini vursaydı onu da içeri alırlardı ama kitlelerin güç farkı. Yönetim zaten Sünni, olduğunuz coğrafya Sünni coğrafyası.
Din meselesi kutsal da sayılmaz bu arada da TR insanının bir desturu yok. Burada çoğunluğun dinine saygısızlık ile ilgili işlem yapılmasın o zaman görürsünüz. Dengesizler kitabı yakacaklar sonra ortalıkta kan gövdeyi götürecek. Olduğunuz coğrafyadan kaynaklı bu daha çok.
Neyse eleman için son noktamı söyleyeyim. İyi olmuş. Yarın eline silah verilse vurulacak kesim Türk milleti olacak. Çevresinden çok güzel belli oluyor.
Din meselesi kutsal da sayılmaz bu arada da TR insanının bir desturu yok. Burada çoğunluğun dinine saygısızlık ile ilgili işlem yapılmasın o zaman görürsünüz. Dengesizler kitabı yakacaklar sonra ortalıkta kan gövdeyi götürecek. Olduğunuz coğrafyadan kaynaklı bu daha çok.
Neyse eleman için son noktamı söyleyeyim. İyi olmuş. Yarın eline silah verilse vurulacak kesim Türk milleti olacak. Çevresinden çok güzel belli oluyor.
- Makaleler
- 6
Tek 1 stand-up tek 1 tane gosteri olarak sayilmiyor. 2 kere sahneye cikti anlamina gelmiyor bu yani.Beceriksiz bir adam gibi duruyor. 32 yaşında 2 stand-up nedir?
Yeni konular
-
-
-
1.000-2.800 TL bütçe ile güçlü bass odaklı kulaklık önerisi
- HanDreafuLL
-
-
Ev ve Yaşam Süpermarket ürünlerinde 500 TL'ye 150 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-