Selamlar, kız arkadaşımın adına mobil bankacılığa kaydolduk ve hesap açma aşamasında görüntülü görüşmede faizsiz kredi çektik. Hesaba girdiğimizde ne bir kredi ne de para görünüyor. Neden olabilir bu?

Aradık sesli yanıt şubeye bekliyoruz dedi. Yasin bey gerçekten yaptığınız işe tüküreyim. Mobil uygulamadan başvurup anında aldım krediyi harcadım bile.

Sorum şu: Banka uygulamasından yaptığımız bu görüşmeden dolayı sıkıntı olmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradık sesli yanıt şubeye bekliyoruz dedi. Yasin bey gerçekten yaptığınız işe hawk tuu. Mobil uygulamadan başvurup anında aldım krediyi harcadım bile.

Sorum şu: Banka uygulamasından yaptığımız bu görüşmeden dolayı sıkıntı olmaz değil mi?

En iyisi subeye gidin eksik belgeler vardır.

DenizBank çok başarılı bir banka değil hocam. Şubeye gitmeyin diye o onaylar zaten. 😂

Yarın sabaha kadar bekleyin, yansımazsa sisteme müşteri hizmetleriyle irtibata geçin. Kayıt oluştururlar. En kötü ihtimal şube olur.

Kredinin türüne ve işleme alınışına göre sistemde ayrı kaydı ya da güncellemesi yapılmamış olabilir. Yani sizin krediyi kullanıp görüntüleyemiyor olmanız bankada kaydı olmadığı anlamına gelmez ama size illa ki mail ya da mobil bankacılık bildirim yoluyla sözleşmeyi yollamış olmaları lazım. Arayıp ulaştığınız müşteri hizmetleriyle kredi için yönlendirdikleri birim de farklı olduğundan konuyu bilmeyebiliyorlar. Detayını yine krediyle ilgilenen birimden öğrenirsiniz ama şu bir gerçek ara yüzleri hakikaten berbat.