Bu gece de VOICES38 tarafından Assassin's Creed Black Flag Resynced kırıldı. Acaba firmalar bu korumayı neden kullanmaya devam ediyor? Denuvo'ya verdikleri para çöpe gidiyor, performans kaybı da cabası.
007 First Light'ın yapımcısı IO Interactive, Denuvo korumasını kaldırdı; başka şirketler de yavaş yavaş kaldırmaya başlar diye düşünüyorum. IO Interactive aylık 30.000 ila 250.000 $ gibi bir para ödüyordu... 13 gün sonra kırıldı, çıkışından sonra.

AC Shadows kırılmadı mesela. Kullanmalarının mantığını açıklayayım sana maykıl, genel olarak oyunlar en çok çıktıkları ilk 1-2 ay içerisinde satılır. Ondan sonra kırılmasının çok önemi yok. Steam etkisi var. İnsanlar kütüphane yapıyor ve yapmak istiyor. Geliştiriciyi desteklemek istiyor. Yani Denuvo halen mantıklı çıktığı gibi kırılamadığından dolayı.

Forza 6 direkt kırıldı ama orijinalde çok fazla sattı ve satmaya devam ediyor. Sahip olma hissi ve insanların korsana güvenmemesi de bir neden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Assassin's Creed Shadows kırılmadı mesela. Kullanmalarının mantığını açıklayayım sana maykıl, genel olarak oyunlar en çok çıktıkları ilk 1-2 ay içerisinde satılır. Ondan sonra kırılmasının çok önemi yok. Steam etkisi var. İnsanlar kütüphane yapıyor ve yapmak istiyor. Geliştiriciyi desteklemek istiyor. Yani Denuvo halen mantıklı çıktığı gibi kırılamadığından dolayı.

Forza 6 direkt kırıldı ama orijinalde çok fazla sattı ve satmaya devam ediyor. Sahip olma hissi ve insanların korsana güvenmemesi de bir neden.

Assassin's Creed Shadows kırıldı, oynadım ve bitirdim hatta. Voices38 kırmıştı.

Bu gece de voıces38 tarafından Assassin's Creed Black Flag resynced kırıldı. Acaba firmalar bu korumayı neden kullanmaya devam ediyor? Denuvo'ya verdikleri para çöpe gidiyor, performans kaybı da cabası.

Kırılana kadar oyunu ne kadar satarsak kâr'dır düşüncesi yüzünden kullanılıyor. Oyun çıktığında ilk bir hafta satıyor en çok genelde. Daha sonra Denuvo kırılıyor zaten.

007 First Light'ın yapımcısı IO Interactive, Denuvo korumasını kaldırdı; başka şirketler de yavaş yavaş kaldırmaya başlar diye düşünüyorum. IO Interactive aylık 30.000 ila 250.000 $ gibi bir para ödüyordu... 13 gün sonra kırıldı, çıkışından sonra.

007 gibi yerel fiyatlandırma yapan stüdyoları desteklemek lazım(Çıktığında alıp bitirmiştim). Denuvonun da bi önemi kalmadı gözümde çıkan oyun fiyatını hak ediyorsa alıyorum artık. Zaten denuvo yeni oyunlarda oluyor sadece onlar da kısa sürede iyi indirime giriyor. Umarım bu denuvo işinden vazgeçerler demek istediğim alıcak kişi gene alıyor bir etkisi yok.

Son düzenleme:
Assassin's Creed Shadows kırıldı, oynadım ve bitirdim hatta. Voices38 kırmıştı.
HyperVisor ile kırıldı. Bu da tam kırılmış sayılmıyor. Kernel seviyesinde bir şeyi çalıştırmak pek akıl karı değil. O kadar düğün fotoğraflarım, aile fotoğraflarım ve şahsi iş verilerim varken. İstediği kadar güvenilir olsun, Ring 1 yetkisi olan program kalsın.

HyperVisor ile kırıldı. Bu da tam kırılmış sayılmıyor. Kernel seviyesinde bir şeyi çalıştırmak pek akıl karı değil. O kadar düğün fotoğraflarım, aile fotoğraflarım ve şahsi iş verilerim varken. İstediği kadar güvenilir olsun, Ring 1 yetkisi olan program kalsın.
Yok, normal kırıldı.