Amazon satıcılı 2. el bir SSD buldum fiyatı çok güzel bir seviyede. Canlı destek ile konuştuğumda bir aylık iade süresi ve 1 yıl Amazon garantisi olduğunu söyledi. Daha önce bu şekilde alışveriş yapan oldu mu? Ürün kullanılmış mı yoksa kutusu açılmadan iade mi acaba ondan emin olamadım. Bir de SSD'yi satın aldığımda ne kadar kullanıldığını ve sağlık durumunu detaylıca nasıl görüp emin olabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Durumu ne görünüyor?
Ömer_Yeter
Yetkin
SSD'nin sayfasının atabilir misiniz?
“Yeni gibi” yazıyor.
İade edilmiş bir ürün, kutusu açılmıştır, açılmasa ikinci el kategorisinde satılmazdı. Ya bir sorun vardı SSD'de, iade etti. Ya da beğenmedi. Ya da başka bir sorun yaşadı da iade etti. Fiyat avantajı çok ise alıp denenebilir.
CrystalDiskInfo ile ne kadar kullanıldığını görebilirsiniz.
Arkasında Amazon var, sipariş verdim bakalım çok kötü durumda değil az kullanılmışsa ve diskte sorun çıkmazsa kullanırım.İade edilmiş bir ürün, kutusu açılmıştır, açılmasa ikinci el kategorisinde satılmazdı. Ya bir sorun vardı SSD'de, iade etti. Ya da beğenmedi. Ya da başka bir sorun yaşadı da iade etti. Fiyat avantajı çok ise alıp denenebilir.
CrystalDiskInfo ile ne kadar kullanıldığını görebilirsiniz.
Hız testi ve crystaldiskinfo haricinde ne gibi testler önerirsiniz disk iyi mi değil mi anlamak için.
Kioxia Exceria 960GB. Os için çok uygun değil depolama için güzel bir disk.