aldaci26

Uzman
Amazon satıcılı 2. el bir SSD buldum fiyatı çok güzel bir seviyede. Canlı destek ile konuştuğumda bir aylık iade süresi ve 1 yıl Amazon garantisi olduğunu söyledi. Daha önce bu şekilde alışveriş yapan oldu mu? Ürün kullanılmış mı yoksa kutusu açılmadan iade mi acaba ondan emin olamadım. Bir de SSD'yi satın aldığımda ne kadar kullanıldığını ve sağlık durumunu detaylıca nasıl görüp emin olabilirim?

İade edilmiş bir ürün, kutusu açılmıştır, açılmasa ikinci el kategorisinde satılmazdı. Ya bir sorun vardı SSD'de, iade etti. Ya da beğenmedi. Ya da başka bir sorun yaşadı da iade etti. Fiyat avantajı çok ise alıp denenebilir.

CrystalDiskInfo ile ne kadar kullanıldığını görebilirsiniz.

İade edilmiş bir ürün, kutusu açılmıştır, açılmasa ikinci el kategorisinde satılmazdı. Ya bir sorun vardı SSD'de, iade etti. Ya da beğenmedi. Ya da başka bir sorun yaşadı da iade etti. Fiyat avantajı çok ise alıp denenebilir.

CrystalDiskInfo ile ne kadar kullanıldığını görebilirsiniz.
Arkasında Amazon var, sipariş verdim bakalım çok kötü durumda değil az kullanılmışsa ve diskte sorun çıkmazsa kullanırım.
Hız testi ve crystaldiskinfo haricinde ne gibi testler önerirsiniz disk iyi mi değil mi anlamak için.
SSD'nin sayfasının atabilir misiniz?
Kioxia Exceria 960GB. Os için çok uygun değil depolama için güzel bir disk.

Bir sürü 2.el ama az kullanılmış samsung ssd'ler buluyorum diğer markalara bakmıyorum bile. Hata 2.el diye aldığım bir ara Samsung 980 m.2 SSD garantili çıktı 1000₺ almıştım.