Sosyalde din konuşmak yasaklansa iyi olur. Biri gider CİMER'e bildirir. Boşuna karakollarda sürünürüz. Geçen aylarda din ile alakası olmayan bir tane espri yapan ve gülen adamı bile içeri attılar. Hala içerideler sanırım. Bir yorumun altına "Allah yok" yazan vatandaşı da yargıladılar. Ona ne oldu bilmiyorum. Bir şey olmasa da karakola gidip gelme süreçleri bile insanı inanılmaz yıpratıyor. Bu yüzden uzun zamandır sosyal medya kullanmıyorum. Gereksiz muhabbetlerle başınıza bela almayın. Zaten ne söylerseniz söyleyin hiçbir şey değişmiyor. Kendi kendimize çırpınmamızla kalıyoruz.

1761669276935.webp

Bilimsel olarak kıtalar konusunda en yeni kara parçasında deprem olmasını filistine ve Allah'a bağlamış.

Coğrafya dersine ağırlık ver. 11. sınıfta filan Coğrafya hocan en yeni kara parçasının Anadolu olduğunu, alttaki lavın da asidik olan yerlerde daha fazla deprem olması çok normal. Zamanın hızlı geçip 10-11. sınıfa gelmeni temenni ediyorum. Ne güzel kara parçalarını vs öğreneceğinden bir daha böyle bir şeyi "Allah yaptı" gibi şeyler söylemezsin hem. Allah yapacak olsaydı önce İsrail'e yapsaydı. Şöyle dediklerinde "Allah'ın gücü İsrail'e yetmiyor mu?" deyince nasıl da çıldırıyor her şeyi Allah'ın gücüne bağlayanlar.