cemcet_660

Gelişen
Arkadaşlar ben her gün Haziran'da gireceğim bir sınava hazırlanıyorum ama biraz dikkatim dağılıyor. Özellikle deneme çözerken aklımda sınıftaki insanlar geliyor, yarın yine 8 saatim onlarla geçecek diye bir sürü düşünce geliyor. Ondan sonra soruyu da yanlış yapıyorum. Sınıf ile aramda çok sorun var, sadece 4.5 ay kaldı fakat dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım sizce?

4, 5 ay kalmış ancak sınıfı da sevmiyorsan o 4, 5 ay sana 4, 5 yıl gibi gelir. Açığa geçme çok zorlaştırıldı diye biliyorum eskiden benim zamanımda olsa açığa geç kurtul derdim. Ancak şu an diyeceğim şu, kimseyle iletişim kurma. Al kulaklığını ders çalış. Zorbalanma vesaire durumu varsa da ailene danış ilk başta.

Yani düşünmemeye çalış odaklan diyeceğim de odaklanabilecek olsan bu konuyu açmazdın zaten.

4, 5 ay kalmış ancak sınıfı da sevmiyorsan o 4, 5 ay sana 4, 5 yıl gibi gelir. Açığa geçme çok zorlaştırıldı diye biliyorum eskiden benim zamanımda olsa açığa geç kurtul derdim. Ancak şu an diyeceğim şu, kimseyle iletişim kurma. Al kulaklığını ders çalış. Zorbalanma vesaire durumu varsa da ailene danış ilk başta.
Telefonlar müdürde oluyor genelde. Zaten kimseyle konuşmuyorum bir şey deseler hiç tepki vermeden işime odaklanıyorum. Zorbalanma yok fakat birkaç kişi sürekli bana bakıp bakıp duruyor ayrıca teneffüste uyusam bile bana sesleniyorlar.

Telefonlar müdürde oluyor genelde. Zaten kimseyle konuşmuyorum bir şey deseler hiç tepki vermeden işime odaklanıyorum. Zorbalanma yok fakat birkaç kişi sürekli bana bakıp bakıp duruyor ayrıca teneffüste uyusam bile bana sesleniyorlar.
İnadına seni gıcık etmek için mi sesleniyorlar? Ya da söylesem ters mi teper diyorsun?

Hocam hazirana çok bir şey kalmamış? Müdüre rehber öğretmene söylemeklede bir şey olmuyor. Fiziksel bir şiddet uygulamadıkları sürece dayanacaksın artık ya da sınıf değiştireceksin. Fiziksel şiddet uyguluyorlarsa direkt polise gidebilirsin.

Hocam hazirana çok bir şey kalmamış? Müdüre rehber öğretmene söylemeklede bir şey olmuyor. Fiziksel bir şiddet uygulamadıkları sürece dayanacaksın artık ya da sınıf değiştireceksin. Fiziksel şiddet uyguluyorlarsa direkt polise gidebilirsin.
Okul bitse dahi bu olaylar kafamda travma kalacak. Ortaokul hayatım hiç güzel geçmedi. Okul değiştirmeyi de denedim fakat işte geçemiyorum. Şu zamana kadar fiziksel şiddet olayında olmadım, yapamazlar da zaten.