Sizce hangisi alınmalı? Oyun oynayan biri değilim.

Tablet: Samsung Galaxy Tab.
Laptop: MSI laptop.

Bu şekilde karar verdim. Sizin düşünceniz nedir? Bütçe 15.000 TL.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
15K bütçede OLED ekranlı Tab H10 ya da Honor Pad 10 almanı öneririm.
Laptoplar hakkında bilgim yok ama ders, not çıkarma vs. için tablet daha mantıklı.
Tabletin yapamayacağı bir iş yapacaksanız laptop alın.

iPad A16 almanı oneririm. Ders calismak icin birebir.

Kötü ekranı ve sağlam olmamasından ekosistem harici önermeyeceğim bir cihaz.

15K bütçede OLED ekranlı Tab H10 ya da Honor Pad 10 almanı öneririm.
Laptoplar hakkında bilgim yok ama ders, not çıkarma vs. için tablet daha mantıklı.
Tabletin yapamayacağı bir iş yapacaksanız laptop alın.

Kötü ekranı ve sağlam olmamasından ekosistem harici önermeyeceğim bir cihaz.
Ben GPU ve OS icin onerdim. Bence iPad ve MacBook'un su anlik rakibi yok Huawei disinda.

Adı var diye marka takıntısı yapma; 15.000 TL bütçeye ne Samsung ne iPad alınır. Bu bütçeye Huawei 11.5 Papermate ve Honor V9 var. Ha bir de Samsung olarak S10 FE var, ama donanım olarak Huawei modeli ondan daha iyi. Bu üç modelden hoşuna gideni alabilirsin.

Ben GPU ve OS icin onerdim. Bence iPad ve MacBook'un su anlik rakibi yok Huawei disinda.

Mac konusunda amacında rakibi yok ama IPad'de rakibi var. 60 Hz olduğu için oyunda diğerleri daha iyi olacak. Edit vs de yapmadığına göre çok mantıklı olmaz işlemciden tercih etmek.

Adı var diye marka takıntısı yapma; 15.000 TL bütçeye ne Samsung ne iPad alınır. Bu bütçeye Huawei 11.5 Papermate ve Honor V9 var. Ha bir de Samsung olarak S10 FE var, ama donanım olarak Huawei modeli ondan daha iyi. Bu üç modelden hoşuna gideni alabilirsin.

MatePad 11.5 gayet iyi ama 15k ya alınmaz. Ederi Max 12 13K.

Mac konusunda amacında rakibi yok ama IPad'de rakibi var. 60 Hz olduğu için oyunda diğerleri daha iyi olacak. Edit vs de yapmadığına göre çok mantıklı olmaz işlemciden tercih etmek.

MatePad 11.5 gayet iyi ama 15k ya alınmaz. Ederi Max 12 13K.
Arkadas oyunla isim yok demis. O yuzden 60 Hz olmasi pek sorun olmayacaktir diye dusunuyorum. Temiz bakarsa cok basit bir sekilde yukseltme de yapabilir.

Arkadas oyunla isim yok demis. O yuzden 60 Hz olmasi pek sorun olmayacaktir diye dusunuyorum. Temiz bakarsa cok basit bir sekilde yukseltme de yapabilir.

Sadece 60 Hz değilki. Ekrana dokunmuyorsun. Cama tıklıyormuş gibi. Tak tuk kalem sesi, kaliteli hissettirmiyor. Ama MatePad 11.5'te ekrana dokunduğumu biliyorum, kalem daha sessiz ve daha kaliteli hissettiriyor.

İkisini de deneyimledim. İpadlerin genel bir sorunu bu.

Laptop zor söyleyeyim, video izlemek dışında bir artısı yok. Tabletin taşınabilirlik ve kalem gibi artıları var.
Laptopta grafik tablet kullanmaya alışık birisi belki kullanabilir öteki türlüsü zor.