Sadece 60 Hz değilki. Ekrana dokunmuyorsun. Cama tıklıyormuş gibi. Tak tuk kalem sesi, kaliteli hissettirmiyor. Ama MatePad 11.5'te ekrana dokunduğumu biliyorum, kalem daha sessiz ve daha kaliteli hissettiriyor.

İkisini de deneyimledim. İpadlerin genel bir sorunu bu.
Ben de denedim. Kalem kullanmadim fakat paneli beni uzmedi. Tabii elimdeki S9+'dan sonra biraz yavan geldi ama fiyatina ve GPU farki icin degecegini dusunuyorum.

Tablet belirli bir süre sonra bir hevesmiş gibi sıkabiliyor seni. Tavsiyem bütçeyi biraz daha artırıp ortalama bir yazıcı ile başlangıç bir laptop alman olabilir. Ama tabi üstte de yazmışlar, tablet çok daha konforlu olabiliyor ve yanlış hatırlamıyorsam tablet ile yazıcıyı da beraber kullanabilirsin. Karar sizin.

Kalemli iPad öneririm. Zamanı gelince klavye de alırsınız laptop olur bir nevi. Ders için zaten 30Hz de yeter kalem ile not almak ve ders çalışmak için. iPad güzel tercih olur.

Ben de denedim. Kalem kullanmadim fakat paneli beni uzmedi. Tabii elimdeki S9+'dan sonra biraz yavan geldi ama fiyatina ve GPU farki icin degecegini dusunuyorum.

Bence not alacak kişi için en önemli şey ekran ve sağlamlık olmalı. iPad 10 kullanırken korkuyorum bir şey olacak diye.

Ekrani o kadar kotu gelmedi bana. Bir ekran koruyucu taksa iyi olur alacagi herhangi bir tablet icin bu arada.

Yani MatePad ile karşılaştırdım. MatePad daha canlı, daha akıcı ve kaliteli hissettirdi. Ama son kararı o verecek. En iyisi mağazada deneyimlesin.

Ben MatePad 11.5 kullanıyorum, huawei tablet konusunda gerçekten iyi işler çıkarıyor. Klavyesi de hediye olarak yanında geldi, laptop gibi kullanıyorum.