Detaylar
Kim cevapladı?Beyazıt
Üstün
İnternette bulunan örnek şablonları kendinize göre düzenleyebilirsiniz. YouTube üzerinde pek çok kaynak ve rehber bulunuyor, göz atmanızı tavsiye ederim.
- Makaleler
- 7
Birebir özel ders veren bir ders merkezi veya özel hoca bir dönem bile olsa seni iyi yönde iter diye düşünüyorum. Onun dışında plan ve program yapmalısın konu, ünite ve ders özelinde. Şu saat ile şu saat arası konu tekrarı, şu saat ile şu saat arası test, 1 saat dinlenme vb. gibi.
10. sınıfsın, tabii ki çalışmalısın. bir yıla tüm sınavları sığdıramayıp mezuna kalıyor millet. Sen şanslısın. 2.5 yılda mahveder geçersin TYT ve AYT'yi.
10. sınıfsın, tabii ki çalışmalısın. bir yıla tüm sınavları sığdıramayıp mezuna kalıyor millet. Sen şanslısın. 2.5 yılda mahveder geçersin TYT ve AYT'yi.
Winner
Üstün
İyi fikir hocam. Zaten inanılmaz revaçta bu gibi yerler. Ki bu kadar popüler olması normal.Birebir özel ders veren bir ders merkezi veya özel hoca bir dönem bile olsa seni iyi yönde iter diye düşünüyorum.
Arkadaşlar yazın TYT konularını bitirmek istiyorum fakat hayatımda hiç düzenli ders de çalışmadım. Notlarım ortalama, tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 10. sınıfım, çalışmalı mıyım yoksa daha zaman var mı?
11 bitince 12ye geçeceğin yaz TYT çalış unutursun şimdi çalışırsan. Benim 11 bitiyor yavaştan başlayacağız.
Winner
Üstün
Adam hiç ders çalışmamış. En azından matematiği bitirmesi lazım. TYT bilinmeden AYT matematiği imkanı yok yapılmaz.11 bitince 12ye geçeceğin yaz TYT çalış unutursun şimdi çalışırsan. Benim 11 bitiyor yavaştan başlayacağız.
Hiç ders çalışmamış hocam evet bu durumda haklısınız.Adam hiç ders çalışmamış. En azından matematiği bitirmesi lazım. TYT bilinmeden AYT matematiği imkanı yok yapılmaz.
irem
Başarılı
Bence, 10. sınıfta kendini çok fazla kasmana gerek yok. Geriye dönüp 10. sınıfta olsaydım, kesinlikle matematik temelimi oturtmaya çalışırdım. Yavaş yavaş, günde bir saat bile çalışsan, sana çok şey katacağına eminim. Bunları, mezuna kalmış bir dilci olarak söylüyorum, çünkü sonradan konular biriktiğinde çalışma isteği azalıyor.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-