@III. Osman
Madem o kadar basit sende dünyalar kazan bir kanal aç? Bu insanlar bir anda binlerce lira kazanmıyor. Binlerce ders kanalı var bazen yıllarca video atıyor hiçbir karşılık almadan ve tutunamayıp kapatıyorlar. Aralarından çok azı tutunup para kazanıyor. Zamanında belki bilmiyorsun bu durumu yaşadım yazıyorum eskiden parası olmayanlar o saçma kalitesiz devlet okullarına muhtaçtı. Eğer benim gibi köyde yaşan fakir küçük bir çocuksan ortaokul bomboş bir yer oluyordu. Bu tür kanallar o zamanlar yeni başlamıştı ve bu sayede fen lisesi kazandım. Fen lisesine gidince ne oldu yine sanki karşımda bir ar*p var gibi kalitesiz yobaz insanlar. Yine bu hocalar sayesinde kazandım ve evet o yorum atanlardan birisi de benim her videonun altına hocam adamsınız yazdım. Bu senin anlayamayacağın bir durum ben yalakalık için değil hocaya destek için video etkileşim alsın diye attım. Orada evet bazıları kendini kandırıyor olabilir ama bence burada da kendini kandıran sensin. Nedeni bilinmez kendi halinde ders çalışan insanlara karşı bir kuyruk acın var. O insanlar sana tek kelime etmedi birçoğu özel ders dershane bazen kitaptan bile mahrum kalmış masum insanlar ve sabaha kadar da böyle nefret saçsan onlar değil sen kendini kandırıyorsun. O yorum yazanlardan birisi olarak söylüyorum soruları gayet de çözdüm ve kazandım.
Ülkede o kadar eleştiriyi hak eden dangalak yobazlar varken gelip kendi halinde ders çalışan insanlara laf etmek arkalarından konuşmak çok mantıklı.