III. Osman

Yetkin
Bunları ne zaman görsem sinir oluyorum. Hepsi NPC gibi aynı ağızdan Hocamm çok iyisiniz hakkınız ödenmezz yahu, Böyle hocalarımız vardı da biz mi anlamadık <3, Sene sonu buraya kazandımmm yazacağım inşallah <3 <3 <3,

Böyle uyduruk klişeler o kadar sinirimi bozuyor ki. Hoca sanki babasının hayrına anlatıyor. Normalde maksimum 40 bin TL kazanacak iken sizin sayenizde sattığı kitaplar ve bulunduğu kanaldan dünyaları kazanıyor haberiniz yok. Yorumlarda o kadar hocaya iltifat ediyorlar ki adam sanki onları düşündüğü için yapıyor bunları.

Bir diğer konu da hocaları övmeleri. Aslında olay basit. Hocanın çok övülecek bir yanı yok. Adam dersi anlatıyor ve hemen ardından örnek soru çözünce sende ilk başlarda ezber yöntemlerle çözüyorsun ve anladığını sanıyorsun. Halbuki 1 ay sonra o sorunun aynısını önüne koysak çözemeyeceksin. Genel konuşuyorum burada. Gidin herhangi bir matematik video serisinin ilk 4-5 videosunun yorumlarına bakın herkes anlamış matematiği. Herkes hocayı övüyor çok iyi anlattı anladım o olmasa ben bir hiçim Allah razı olsun bilmem ne. Son videolara bakın kimse yok. İzlenmeler düşmüş. Neden mi? Çünkü aradan 1 hafta geçince soruları çözemiyorlar. Hepsi saçma sapan klişler ile kendini kandırıyor. Bu kadar basitlik canımı sıkıyor. Başaramayacağını bildiği için saçma sapan cümlelerle kendini inandırmaya çalışıyorlar. Buraya kazandımmm yazacağım seneye. Bu tamamen kendini bir çeşit kandırma. Adam kendine inanmıyor aslında o yüzden böyle dışa vuruyor bunu.

@III. Osman
Madem o kadar basit sende dünyalar kazan bir kanal aç? Bu insanlar bir anda binlerce lira kazanmıyor. Binlerce ders kanalı var bazen yıllarca video atıyor hiçbir karşılık almadan ve tutunamayıp kapatıyorlar. Aralarından çok azı tutunup para kazanıyor. Zamanında belki bilmiyorsun bu durumu yaşadım yazıyorum eskiden parası olmayanlar o saçma kalitesiz devlet okullarına muhtaçtı. Eğer benim gibi köyde yaşan fakir küçük bir çocuksan orta okul bomboş bir yer oluyordu. Bu tür kanallar o zamanlar yeni başlamıştı ve bu sayede fen lisesi kazandım. Fen lisesine gidince ne oldu yine sanki karşımda bir ar*p var gibi kalitesiz yobaz insanlar. Yine bu hocalar sayesinde kazandım ve evet o yorum atanlardan birisi de benim her videonun altına hocam adamsınız yazdım. Bu senin anlayamayacağın bir durum ben yalakalık için değil hocaya destek için video etkileşim alsın diye attım. Orada evet bazıları kendini kandırıyor olabilir ama bence burada da kendini kandıran sensin. Nedeni bilinmez kendi halinde ders çalışan insanlara karşı bir kuyruk acın var. O insanlar sana tek kelime etmedi bir çoğu özel ders dershane bazen kitaptan bile mahrum kalmış masum insanlar ve sabaha kadar da böyle nefret saçsan onlar değil sen kendini kandırıyorsun. O yorum yazanlardan birisi olarak söylüyorum soruları gayet de çözdüm ve kazandım.
Ülkede o kadar eleştiriyi hak eden dangalak yobazlar varken gelip kendi halinde ders çalışan insanlara laf etmek arkalarından konuşmak çok mantıklı.

Rehber Matematik ve Mert Hoca izlediğim dönemlerde sık yaşadığım durumdu, herkes övüyor adamları sevmeyen yok ama bana kattıkları en ufak bilgi de yok. Sağ olsun MGY ve Tunç Kurt sayesinde okulda anlamadığımı evde anlıyorum.

Kaliteli hocaların izleyici kitlesi de kaliteli olduğu için böyle durumlara pek rastlanmıyor.

@III. Osman
Madem o kadar basit sende dünyalar kazan bir kanal aç? Bu insanlar bir anda binlerce lira kazanmıyor. Binlerce ders kanalı var bazen yıllarca video atıyor hiçbir karşılık almadan ve tutunamayıp kapatıyorlar. Aralarından çok azı tutunup para kazanıyor. Zamanında belki bilmiyorsun bu durumu yaşadım yazıyorum eskiden parası olmayanlar o saçma kalitesiz devlet okullarına muhtaçtı. Eğer benim gibi köyde yaşan fakir küçük bir çocuksan ortaokul bomboş bir yer oluyordu. Bu tür kanallar o zamanlar yeni başlamıştı ve bu sayede fen lisesi kazandım. Fen lisesine gidince ne oldu yine sanki karşımda bir ar*p var gibi kalitesiz yobaz insanlar. Yine bu hocalar sayesinde kazandım ve evet o yorum atanlardan birisi de benim her videonun altına hocam adamsınız yazdım. Bu senin anlayamayacağın bir durum ben yalakalık için değil hocaya destek için video etkileşim alsın diye attım. Orada evet bazıları kendini kandırıyor olabilir ama bence burada da kendini kandıran sensin. Nedeni bilinmez kendi halinde ders çalışan insanlara karşı bir kuyruk acın var. O insanlar sana tek kelime etmedi birçoğu özel ders dershane bazen kitaptan bile mahrum kalmış masum insanlar ve sabaha kadar da böyle nefret saçsan onlar değil sen kendini kandırıyorsun. O yorum yazanlardan birisi olarak söylüyorum soruları gayet de çözdüm ve kazandım.
Ülkede o kadar eleştiriyi hak eden dangalak yobazlar varken gelip kendi halinde ders çalışan insanlara laf etmek arkalarından konuşmak çok mantıklı.

Bu kanallara veya ders çalışanlara laf etmiyorum kardeş olayı yanlış anlamışsın sen. Gereksiz duygu sömürüsü yapmaya gerek yok. Olay bu. Dersini dinlersin işine yararsa abone olup beğenirsin videoyu tamam. Hocayı padişah över gibi övmeye gerek yok.

Kaliteli hocaların izleyici kitlesi de kaliteli olduğu için böyle durumlara pek rastlanmıyor.

Bu kanallara veya ders çalışanlara laf etmiyorum kardeş olayı yanlış anlamışsın sen. Gereksiz duygu sömürüsü yapmaya gerek yok. Olay bu. Dersini dinlersin işine yararsa abone olup beğenirsin videoyu tamam. Hocayı padişah över gibi övmeye gerek yok.
Kuyruk acını dile getirirken bunun yanında yazdıklarını görmezden mi gelelim?

"Hepsi saçma sapan klişler ile kendini kandırıyor. Bu kadar basitlik canımı sıkıyor. Başaramayacağını bildiği için saçma sapan cümlelerle kendini inandırmaya çalışıyorlar. Buraya kazandımmm yazacağım seneye. Bu tamamen kendini bir çeşit kandırma. Adam kendine inanmıyor aslında o yüzden böyle dışa vuruyor bunu."

"Hoca sanki babasının hayrına anlatıyor. Normalde maksimum 40 bin TL kazanacak iken sizin sayenizde sattığı kitaplar ve bulunduğu kanaldan dünyaları kazanıyor haberiniz yok. Yorumlarda o kadar hocaya iltifat ediyorlar ki adam sanki onları düşündüğü için yapıyor bunları."

Bir de şeyler var eski dizilerin yorumları böyle bir diziyi bize kazandırdığınız için sağ olun diziden fazlası ah şu karakter süper tarzı şeyler çok görüyorum gülesim geliyor.

Kuyruk acını dile getirirken bunun yanında yazdıklarını görmezden mi gelelim?

"Hepsi saçma sapan klişler ile kendini kandırıyor. Bu kadar basitlik canımı sıkıyor. Başaramayacağını bildiği için saçma sapan cümlelerle kendini inandırmaya çalışıyorlar. Buraya kazandımmm yazacağım seneye. Bu tamamen kendini bir çeşit kandırma. Adam kendine inanmıyor aslında o yüzden böyle dışa vuruyor bunu."

"Hoca sanki babasının hayrına anlatıyor. Normalde maksimum 40 bin TL kazanacak iken sizin sayenizde sattığı kitaplar ve bulunduğu kanaldan dünyaları kazanıyor haberiniz yok. Yorumlarda o kadar hocaya iltifat ediyorlar ki adam sanki onları düşündüğü için yapıyor bunları."

Noldu dostum bir videonun altına Hocam Allah sizden razı olsun. Siz olmasaydınız yazının icatından bile haberim olmazdı. Aydınlanma geçirdim. Siz Martin luther king olmalısınız falan mı yazdın da bu kadar gücendin.