Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Todd sinirlenir. Kara silahı alır. Odaya girer. Ama hiçbir şey yapmaz. Sonuç ne olur? Kara ve Alice ölür sanıyorsanız şaşırtacak.

(Video kanal formatına uygun olmadığından liste dışı tutulmuştur. Hızlı spoiler almak için 02:30'a alın.)

Tüm sonları izlemiş biri olarak söyleyeyim, bu en çok şaşıracağınız sonlardan birisi değil. Benim en çok şaşırdığım son
Kara sıfırlandıktan sonra hafızalarını almaya çalışmayıp Zlatko'nun kölesi olduğunu görmekti, gözleri çok korkunçtu.

Şu ayyaştan ne kadar erken kurtulsam kâr deyip hemen kaçmıştım. Alice'in silah kullanacağını bilsem sınırları zorlardım.

Yapımcının en iyi oyunu cidden. Çok fazla son var ve hepsi merak ettiriyor.

Bu insanlara neden "mal" diyorsunuz anlamıyorum, bu oyunun 90+ sonu var ve herkesin hikayesi kendine özel. Neden herkes aynı sonu yapsın diye bekliyorsunuz? Connor'un seslendirmeni Bryan Dechart bile her yıl tekrar tekrar oyunu oynuyor değişik sonlar yapmak için. (Yayıncıyı tanımıyorum sadece bu sonu yaptığı için hakaret edilmesine tepki gösterdim.)

Şu ayyaştan ne kadar erken kurtulsam kâr deyip hemen kaçmıştım. Alice'in silah kullanacağını bilsem sınırları zorlardım.

Yapımcının en iyi oyunu cidden. Çok fazla son var ve hepsi merak ettiriyor.
Onu öldürmeden de kaçabiliyorsun. Hâttâ öldürmezsen ileride karşına yine çıkıyor.

(7:44:40)

Bu insanlara neden "mal" diyorsunuz anlamıyorum, bu oyunun 90+ sonu var ve herkesin hikayesi kendine özel. Neden herkes aynı sonu yapsın diye bekliyorsunuz? Connor'un seslendirmeni Bryan Dechart bile her yıl tekrar tekrar oyunu oynuyor değişik sonlar yapmak için. (Yayıncıyı tanımıyorum sadece bu sonu yaptığı için hakaret edilmesine tepki gösterdim.)
TikTok platformunda paylaşımı yapan kişi yazmış. Arkadaşa yüklenmeyin. :D

Onu öldürmeden de kaçabiliyorsun. Hâttâ öldürmezsen ileride karşına yine çıkıyor.

(7:44:40)

Burada da tercihler bayağı önemli, Todd ikna olmazsa güvenlikleri çağırıp Kara ve Alice'i öldürtebiliyor. Adam öyle bir karakter ki nefret sınırlarımı çok zorladı.

Oyunun suyunu çıkardığıma bir kez daha ikna oldum. :D ne yapıt...
Oyunu ezbere bildiğimi düşünüyorum artık ama dün çok garip seçimelr yapan arkadaşı izlediğim esnada hiç görmediğim 2 sahneyle karşılaştım. 😕

8 saatlik en iyi son videosu çekecek kadar biliyorum ve hâlen bilmediğim detaylar çıkartıyor...