Oyunu ezbere bildiğimi düşünüyorum artık ama dün çok garip seçimelr yapan arkadaşı izlediğim esnada hiç görmediğim 2 sahneyle karşılaştım. 😕

8 saatlik en iyi son videosu çekecek kadar biliyorum ve hâlen bilmediğim detaylar çıkartıyor...
Yabancı bir youtuber var, bu tarz oyunların tüm sonlarını oynuyor. Ben de o oynarken bu sonları görmüştüm. İsterseniz linkini atabilirim hocam.

Oyunu ezbere bildiğimi düşünüyorum artık ama dün çok garip seçimelr yapan arkadaşı izlediğim esnada hiç görmediğim 2 sahneyle karşılaştım. 😕

8 saatlik en iyi son videosu çekecek kadar biliyorum ve hâlen bilmediğim detaylar çıkartıyor...

Unutuyor da olabilirsiniz hocam. O kadar fazla detay var ki, akılda kalmayabiliyor.

Tüm sonları izlemiş biri olarak söyleyeyim, bu en çok şaşıracağınız sonlardan birisi değil. Benim en çok şaşırdığım son
Kara sıfırlandıktan sonra hafızalarını almaya çalışmayıp Zlatko'nun kölesi olduğunu görmekti, gözleri çok korkunçtu.

Bayağı merak ettim. Şu anda deniyorum.

1781027207573.webp

Kamski röportaj sahnesinden bahsediyorsanız YouTube'da gördüm. İnternetten indirdiğim %100 save ile deniyorum.
Hayır oradan bahsetmiyorum, sürprizbozanda bahsettiğim son için oyunun tamamen sonuna gelip son sahneleri görmeniz lazım. Bu yüzden video linki atacaktım aslında, sona tekrar gelmek uzun sürer diye :D.