- Makaleler
- 14
Bu konu spoiler içermektedir. Başlığa ve bu uyarıya rağmen bu dakikadan sonra kimse beni veya siteyi suçlayamaz.
Oyuna neden başladım?
1. Instagram storylerin beni etkilemesi (Oyunu hiç bilmediğim esnada conor son seçimi edit ve bu gönderiye denk geldim.)
2. Çevremdekilerin kesinlikle denememi tavsiye etmesi
3. Öz kardeşimin, @Exinie'nin, @MKerem'in ve ortak arkadaşlarımızın oyunu beğeniyor olması
İlk vardığım son:
Dünya istatistiklerine göre yüzde 2 :')
Oyun sonrası:
Oyuna notum:
Oyuna neden başladım?
1. Instagram storylerin beni etkilemesi (Oyunu hiç bilmediğim esnada conor son seçimi edit ve bu gönderiye denk geldim.)
2. Çevremdekilerin kesinlikle denememi tavsiye etmesi
3. Öz kardeşimin, @Exinie'nin, @MKerem'in ve ortak arkadaşlarımızın oyunu beğeniyor olması
İlk vardığım son:
Dünya istatistiklerine göre yüzde 2 :')
- Markus kendini yaktı (feda etti) ve Androidlerle beraber öldü.
- Kara ve Alice tekne ile Kanada'ya ulaştı ancak maalesef Alice gözlerini kapattı.
- Albayı aşırı erken kaybettim. Kendini silahla vurdu.
- Conor'u 4 kere öldürdüm

- Conor, Android'leri uyandırırken karşılaştığı aykırı olmayan Conor tarafından öldürüldü ancak ölmeden önce bellek aktarımını başardığım için kalan tek sağlam Conor Android'leri uyandırdı ve yeni lideri olarak mücadeleyi kazandi.
- Son soruda Conor'un intihar etmesini izin vermedim.
Oyun sonrası:
- Chloe gitmek istedi. İzin vermedim. Bir sonraki oyun açılışında kendinin resetleneceğini söyledi. (Öyle de oldu.)
- Vardığım sonları kontrol ettim. Dünya çapında yüzde 2 görünüyor.
- Farklı seçimler denedim. Oyunda hiç görmediğim sahneler ve karakterler bile olduğunu anladım.
Oyuna notum: