Detroit: Become Human oynamaya değer mi?

Şişman Adam

Yetkili Üye
Moderatör
Makaleler
2
Yer
Ankara
Herkese selam,

Ağlayarak bitirdiğim harika oyun Ghost of Tsushima'dan sonra bir boşluğa düştüm. Cyberpunk 2077'ye mi başlasam diye düşünürken aklıma bir an Detroit: Become Human geldi ve konusuna baktığımda ilgimi çok çekti. O yüzden birkaç soru sormak istedim sizlere.
  1. O kadar da önemli değil ama bu oyun bir açık dünya oyunu mu?
  2. Hikâyenin konusu hoşuma gitti ama hikâyeyi güzel yansıtmışlar mı, etkileyiciliği nasıl?
  3. Gamepad ile rahat bir şekilde oynanabilir mi? Yoksa klavye ve mouse ile oynamak daha mı iyi olur?
  4. Sonuç olarak bu oyunla vakit geçirmeye değer mi?
Lütfen spolier vermemeye dikkat edin.

1. Açık dünya denemez.
2. Hikâyesini epey beğenmiştim. 3 farklı karakterden ayrı hikâyelerin anlatımı oldukça iyiydi bana göre. Etkileyiciliği de süperdi.
3. Ben oyunu PS4'den bitirdim. Gamepad ile rahat oynandığını söyleyebilirim ama klavye fare ile durum nedir, bilmiyorum.
4. Bence alın. Hikâyesiyle taş gibi bir yapımdır Detroit.

Herkese selam,

Ağlayarak bitirdiğim harika oyun Ghost of Tsushima'dan sonra bir boşluğa düştüm. Cyberpunk 2077'ye mi başlasam diye düşünürken aklıma bir an Detroit: Become Human geldi ve konusuna baktığımda ilgimi çok çekti. O yüzden birkaç soru sormak istedim sizlere.
  1. O kadar da önemli değil ama bu oyun bir açık dünya oyunu mu?
  2. Hikâyenin konusu hoşuma gitti ama hikâyeyi güzel yansıtmışlar mı, etkileyiciliği nasıl?
  3. Gamepad ile rahat bir şekilde oynanabilir mi? Yoksa klavye ve mouse ile oynamak daha mı iyi olur?
  4. Sonuç olarak bu oyunla vakit geçirmeye değer mi?
Lütfen spolier vermemeye dikkat edin.

Oyunu izleyerek bitirdim ama izlemek bile oynamak kadar güzel bir deneyim yaşattı. Hikayeyi yansıtma şekilleri olsun, ilerleyişi ve yaşattığı merak hissi olsun mükemmel bir hikayesi vardı. Oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt