Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Evet arkadaşlar. Sizce bu oyunun anlatmak istediği şeyler nelerdir? Ben zaten birkaç şey farkettim. Mesajları aldım. Ama sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Eğer spoiler yazmak istiyorsanız da lütfen gizleyin.

Yapay zeka hakkında konuşup bu müthiş oyunu kaçıranlar umarım bu konuyu okur da ikna olurlar. 😂

Neler kaçırdıklarını bilmiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şaheser öyle bir başyapıt ki off. Her yıl bir kere bitiriyorum.

Şahsen yer yer dram çok güzel işlenmiş. Bir şeyleri değiştirmenin bizim elimizde olduğunu anlatıyor. En iyi seçimi de en kötü seçimi de yapmak bize düşüyor.

Onun dışında oyun bence çok da uzak olmayan bir geleceği konu alıyor. Ben belki göremeyebilirim ama çocuklarımın Detroit evrenin gerçeğinde yaşayacaklarını düşünüyorum. Çok ufak bir kırılma var ki onu Elon abim halleder ondan sonra yeni bir çağ başlar.

Valla günlerce konuşulur da çok uykum var hadi iyi geceler.

Oyunun ilk tanıtım fragmanlarında da karakterler şunları söylüyorlar "Bu seçimleri ben yapmadım, sen yaptın". Yani oyun aslında değişimler için adım atmayı gösteriyor. Dünyayı kendilerinin sanan insanların kurallarını yaşamaktansa onları yıkıp herkese eşit bir dünya yaratmayı anlatıyor bence.