Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar bende bir sorun var, içimde devamlı bir manyaklık yapma isteği var, yani konuyu biraz açayım, devamlı manyak manyak gülüyorum, otistik gibi dans ediyorum, spastik spastik hareketler yapıyorum, artık bu sebepler yüzünden kendimi deli gibi hissetmeye başladım, sizce ne yapmalıyım? Yani manyaklıktan kastığım durduk yere toplum içinde maymun sesi çıkartıyorum, derste geğiriyorum filan anormallikten çıkmak istiyorum artık.

Son düzenleme:
Hocam doktor, psikolog falan değilim o yüzden pek emin değilim ama bir tanıdığımın kardeşide aynı böyleydi hiperaktivitesi vardı.

Arkadaşlar bende bir sorun var, içimde devamlı bir manyaklık yapma isteği var, yani konuyu biraz açayım, devamlı manyak manyak gülüyorum, otistik gibi dans ediyorum, spastik spastik hareketler yapıyorum, artık bu sebepler yüzünden kendimi deli gibi hissetmeye başladım, sizce ne yapmalıyım? Yani manyaklıktan kastığım durduk yere toplum içinde maymun sesi çıkartıyorum, derste geğiriyorum filan anormallikten çıkmak istiyorum artık.

Dans ediyorsan problem yok. Spastik hareketler yapıyor olabilirsin bazen ortamlarda komiklik olsun diye şebeklik yapabilirsin burada ruhsal bir problem olmaz yine. Derste değirmek biraz daha yanlış anlamazsınız saygısızlık ve fazladan rahatlık olur bunda da ruhsal problem pek yok ama toplum içinde garip sesler çıkarma isteği sıkıntılı duruyor harbiden hocam.

Hiperaktif olabilirsin doktora danış ilaç kulllanman gerekebilir