Kim birine terörist diyorsa, asıl terörist kendisidir.
Katılmıyorum, ülkedeki neredeyse tüm partiler terörle el sıkıştı. CHP lideri daha yeni selahattin'e ziyarete gitti. Ziyarete gittiği kişi terör örgütü elebaşının heykelini dikeceğiz diyen birisi. İktidarın da az kalır bir yanı yok. Lakin olaya objektif bakacak olursak, o terörist veya bu terörist değil, ülkedeki çoğu parti bunlarla iş birliği halinde. Ümit Özdağ bile yolda gördüğü hdp'li kıza "katile benzemiyorsun" vesaire cümleler kurup, sandığa girip aynı kişiye oy verdi. Bu ülkenin siyasetinden bir halt olmaz. Cumhuriyet ve Demokrasi bu ülkeye faydalı gelmedi.

Ne diyim ki. Insan cok uzuluyorsa gormesem bilmesem yinede eyvallah degil. Ne diyim. Yanar tabi. Neyse ne diyelim. Allah akil fikir versin
İşin kötü tarafı bunları görürsek dahi bir hiç uğruna görecek olmamız. aponun örgüt üzerinde doğru düzgün geçerliliği bile kalmadı. Örgüt Amerika ile İsrail tarafından fonlanıyor. apo çıkıp mecliste konuşsa da etkisi olmayacak. Boş yere o iti meclise çıkartıp eşek anırtmış olacaklar.

İşin kötü tarafı bunları görürsek dahi bir hiç uğruna görecek olmamız. aponun örgüt üzerinde doğru düzgün geçerliliği bile kalmadı. Örgüt Amerika ile İsrail tarafından fonlanıyor. apo çıkıp mecliste konuşsa da etkisi olmayacak. Boş yere o iti meclise çıkartıp eşek anırtmış olacaklar.
Iste aynen oyle. Daha dogru bir tanim olamazdi. Herifler zaten corana varyanti gibi orgut cikariyor. Bir ton yapi var. Bunlari amerika falan filan agir destekler veriyor. Hem egitim hem teçhizat. Ne diyim arkadaslar valla canim sikildi bakmicam bu konuya. Uzuluyorum.

1729594511504.webp

Alparslan Türkeşin kemikleri sızlıyor mezarda. Kalkıp kovalasa keşke.

Omurga denen şey bunda kalmamış artık. Yıllarca millete terörist diye salladılar bilmiyorlar ki asıl terörist kendileri.

Böyle bir kelime hiçbir şekilde kabul edilemez. Normalde bu cümleyi halk fitil fitil sorması lazım ama sadece laf yapıyoruz icrat yok maalesef.

Kardeşim tamam AKP&MHP Öcalan'ı serbest bırakmak istiyor olabilir ama İmamoğlu'da helikopter ile kandile inip oradaki bütün PKK'lıları tek başına imha etmediği için aynı seviyede suçlu anlıyor musunuz ? Bu sebepten dolayı AKP=CHP hehehe.